Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. máj 2019

Leto farebnej čipky

Keď sa povie čipka, väčšine z nás okamžite napadne biela. Je to nesmrteľná kombinácia, ktorú milujú rôzne typy žien, milovníčky extravagancie aj romantiky.

Leto farebnej čipky

Keď sa povie čipka, väčšine z nás okamžite napadne biela. Je to nesmrteľná kombinácia, ktorú milujú rôzne typy žien, milovníčky extravagancie aj romantiky. Toto leto však nachvíľu opustíme nadčasovú bielu čipku a namiesto toho objavíme neprebádané možnosti, ktoré ponúka farebná čipka.

Tak, ako nám to predpovedali módne domy počas Týdňov módy, čipka sa túto sezónu nosí farebná. Môže byť jemná- pastelová, alebo dobrodružná- výrazná. Odtiene chladivej mentolovej, baby blue, broskyňovej alebo millennial pink vám poslúžia v prípade, ak chcete zahnať nostalgiu za bielou čipkou, no pokiaľ chcete trochu zaexperimentovať, pokojne siahnite po trendy oranžovej, zmyselnej červenej alebo letnej fuksiovej. Farby čipky sa môžu pokojne kombinovať a preto sa nemusíte báť aj dvoch rozdielnych tónov napríklad na sukni a na tope, ak sa vám podarí nájsť kombináciu viacerých čipiek na jedinom kúsku oblečenia, o to lepšie.

Foto: Indigital

Ak chcete trochu odľahčiť romantickú čipku a dodať jej na uvoľnenosti a jednoduchosti, pokojne ju kombinujte s džínsami a odvážne z nás môžu siahnuť aj po športových kúskoch. Nebojte sa ani čisto bielej farby alebo neutrálnych tónov, ktoré nechajú farebnosť a zdobenosť tejto látky vyniknúť. V opačnom prípade, môžete zase čarovať s potlačami a vzormi, či už zvolíte kvetinové, geometrické alebo zvieracie potlače, v kombinácii s čipkou vytvoríte divoké mestské outfity. Táto náročnejšia cesta si však vyžaduje precíznejšie kombinácie, ktoré vytvoria unikátny, no stále esteticky pôsobiaci outfit.

Naše tipy:

Foto: Christopher Kane, Alexander Wang, Cami NYC, Dodo Bar Or, Ganni, Ganni, Stella McCartney, Temperley London, ZARA, ZARA, ZARA, ZARA

1349

Súvisiace články