Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 24. máj 2019

Giambattista Valli pripravil najnovšiu kolaboráciu s H&M

Dizajnér hviezd známy svojimi fantazijnými róbami, tylový iluzionista, alebo jednoducho Giamba, ako ho volajú blízki priatelia, je najnovším prírastkom do rodiny kolaborácií so značkou H&M. Kolekcia je presne taká, do akých sme sa zamilovali na prehliadkových mólach a červených kobercoch.

Giambattista Valli pripravil najnovšiu kolaboráciu s H&M

Dizajnér hviezd známy svojimi fantazijnými róbami, tylový iluzionista, alebo jednoducho Giamba, ako ho volajú blízki priatelia, je najnovším prírastkom do rodiny kolaborácií so značkou H&M. Kolekcia je presne taká, do akých sme sa zamilovali na prehliadkových mólach a červených kobercoch. Romantická a ženská.

Kolekcia bola odhalená v rámci výročného amfAR Gala na Cannes Film Festival. Na červenom koberci sa objavil dizajnér Giambattista Valli v spoločnosti kreatívnej poradkyne značky H&M Ann-Sofie Johansson a hviezd ako Kendall Jenner či Chiara Ferragni oblečené do prvých kreácií z tejto kolaborácie. Tieto modely predstavujú prvú časť spoločnej kolekcie a do predaja sa dostanú už 25.mája. Dostupné budú 12 butikoch H&M po svete a na stránkach značky.

valli hm announcement3 kendall jenner  valli hm announcement4 chris lee 
valli hm announcement5 chiara ferragni  valli hm announcement6 her 
valli hm announcement7 bianca brandolini  valli hm announcement8 ross lynch 

Ide iba o úvodnú časť celej kolaborácie, pričom zvyšná, väčšia časť sa dostane do predaja 7.novembra po celom svete.

Foto: H&M, Getty

1648

Súvisiace články