Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 20. máj 2019

Ako sa nosia balerínky?

Baleríny sú podceňovaným kúskom, na ktorý sa navyše v posledných sezónach pozabudlo. Nahradili sme ich pohodlnejšími teniskami, prípadne lodičkami na kitten heels.

Ako sa nosia balerínky?

Baleríny sú podceňovaným kúskom, na ktorý sa navyše v posledných sezónach pozabudlo. Nahradili sme ich pohodlnejšími teniskami, prípadne lodičkami na kitten heels. Sú však klasikou, ktorá sa vždy dokáže vrátiť na scénu. Ako ich nosiť v moderných outfitoch? Inšpiráciu sme našli u Evy Chen.

S maxi šatami

Na vytvorenie uvoľneného, štýlového outfitu potrebujete len dve veci, maxi šaty a baleríny. Pokojne doplňte zaujímavú prútenú kabelku alebo košík a máte na sebe rustikálny štýl v mestskom vydaní.

Ako diva

Balerínky sú dievčenské a jemné, taký je aj tyl. Ten má však aj svoju dramatickú stránku najmä ak sa s ním pracuje v objemoch a volánoch. Skombinujte tieto dva prvky a o hravý efekt je postarané.

Screenshot 2019 05 20 at 13.21.50 

French style

Džínsová sukňa sa takisto vrátila túto sezónu na módne výslnie a v kombinácii s tvídovým sakom pôsobí maximálne chic. Doplňte tento outfit jednoduchými balerínkami.

2 

Klasicky

Elegantnejšie baleríny si pokojne obujte aj do práce. Stačí ich doplniť nenápadnými džínsami a zaujímavým, napríklad oversized alebo vyšívaným sakom.

3 

Monochromaticky

Ak túžite po modernom looku, stavte na monochromatické kúsky tón v tóne. Nebojte sa kombinácií materiálov a štýlov, zachovajte najmä paletu. Eva Chen to dokázala kombináciou kožených nohavíc a hrubého úpletu.

5

Foto: Instagram

1892

Súvisiace články