Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. máj 2019

Letný must-have: Milkmaid top

Na scéne sa objavili už minulý rok. Definujú ich nazberané rukávy, volány, náznak čipky či jemných výšiviek, riasenie, dekoratívne perforácie a priznané gombíky.

Letný must-have: Milkmaid top

Na scéne sa objavili už minulý rok. Definujú ich nazberané rukávy, volány, náznak čipky či jemných výšiviek, riasenie, dekoratívne perforácie a priznané gombíky. Zakladajú si na zaujímavej línii na hrudníku, ktorá má vyčarovať atraktívny dekolt. Hovorí sa im milkmaid tops a Instagram im úplne podľahol.

Milkmaid je v preklade mliekarka. Názov našiel svoju inšpiráciu v retro filmoch aj samotnej móde, ktorá dominovala medzi farmárkami či vidiečankami. Na výslnie ich opäť vyniesli mladé značky, ktoré prerazili hlavne vďaka Instagramu, napríklad Orseund Iris, Realisation Par či With Jean. Prečo ich však módna verejnosť miluje už druhú letnú sezónu? Kvôli versatilite.

Tento kúsok oblečenia je totiž mimoriadne vďačným prvkom v letnom období, keďže je väčšinou veľmi ľahký a jemný. Okrem toho pôsobí romanticky, vintage a stále chic. Kombinovať sa dá na rôzne spôsoby, hodí sa k džínsom aj vzorovaným šortkám. Vynikne v outfite ladenom tón v tóne aj pri color-blockingu. Stále však pôsobí nenútene a žensky. Zlaďte ho s pletenou kabelkou alebo košíkom, espadrillami alebo sandálmi na platforme a leto máte vyhraté. Máte ho už aj vy?

Foto: Brock Collection, De La Vali, Orseund Iris, Orseund Iris, Staud, Topshop, Topshop, ZARA

Foto: Instagram, Getty, Pinterest

2583

Súvisiace články