Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 14. máj 2019

Značka RIXO pripravila kolaboráciu so Sabinou Socol

Obľúbená londýnska značka RIXO známa najmä svojimi zasnívanými šatami ablúzkami srebelským duchom, pripravila zaujímavú kolaboráciu sParížankou, influencerkou, Sabinou Socol. Nejde oprvú kolaboráciu značky RIXO, už vminulosti spolupracovali so zaujímavými osobnosťami ako Laura Jackson či Astrid Wilson.

Značka RIXO pripravila kolaboráciu so Sabinou Socol

Obľúbená londýnska značka RIXO známa najmä svojimi zasnívanými šatami a blúzkami s rebelským duchom, pripravila zaujímavú kolaboráciu s Parížankou, influencerkou, Sabinou Socol.

Nejde o prvú kolaboráciu značky RIXO, už v minulosti spolupracovali so zaujímavými osobnosťami ako Laura Jackson či Astrid Wilson. Teraz sa spojili so Sabinou, ktorá takisto v módnom biznise nie je nováčikom. Patrí k obľúbeným francúzskym IT girls, čoho dôkazom je viac ako 260-tisíc sledovateľov na Instagrame, a zároveň je zakladateľov dvoch populárnych online magazínov. Aká je teda francúzsko-britská kolaborácia?

2  3 

Inšpirovaná je 70. v Paríži a štýlom fiktívnej postavy Cher Horowitz z filmu Clueless (Bezmocná) z 90.rokov. Pozostáva z 9 kúskov, medzi ktorými nájdete nohavice, šaty, topy a kabelku. Prevažujú v nich kvetinové vzory a splývavé siluety, ktoré odkazujú na svoju retro inšpiráciu. „Kapsulová kolekcia je založená na rôznorodej inšpirácii, čo sa nám veľmi páči. Pôsobí zároveň veľmi prirodzene a s jednotlivými kúskami sa preto jednoducho pracuje. Chceli sme vytvoriť zábavnú a nositeľnú kolekciu, ktorú si vieme predstaviť na sebe aj na Sabine,“ vyjadrila sa značka RIXO.

4  5 

Sabina opísala kolekciu ako manželstvo medzi francúzskym a anglickým štýlom. Dostupná je exkluzívne na stránkach značky Rixo a v Galeries Lafayette v Paríži.

Foto: archív značky

995

Súvisiace články