Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. máj 2019

MUST-HAVE mesiaca: Natália Homolová

Keď začnú prichádzať teplejšie dni a slnko na nás začne číhať čoraz častejšie, zrazu nás aj najkrajšie kabáty a najnovšie kovbojské čižmy prestanú baviť. Namiesto toho siahame po tenších, no o nič menej štýlových kúskoch.

MUST-HAVE mesiaca: Natália Homolová

Keď začnú prichádzať teplejšie dni a slnko na nás začne číhať čoraz častejšie, zrazu nás aj najkrajšie kabáty a najnovšie kovbojské čižmy prestanú baviť. Namiesto toho siahame po tenších, no o nič menej štýlových kúskoch. Je to tak aj v prípade Natálie Homolovej z @natinstablog ? Spýtali sme sa jej, bez čoho si nevie momentálne predstaviť svoje deň.

„V prvom momente mi napadlo vajce, lebo bez vajca na raňajky nie je môj deň dňom :D Ale keď sa na to pozriem z fashion uhla pohľadu, tak to sú pre mňa Buffalo tenisky a džínsová bunda. Posledné týždne v týchto kúskoch trávim väčšinu svojho času lebo sa hodia naozaj ku všetkému a sú veľmi pohodlné,“ hovorí Natália.

Džínsová bunda je nestarnúca klasika, ktorú musíme mať v skrini všetci bez ohľadu na vek aj štýl. Pokiaľ ste ešte nepočuli o Buffalo teniskách, tak si ich určite zapíšte do poznámok, pretože práve táto značka prišla s masívnymi teniskami ešte predtým, ako sa na vlnu dad sneakers vydali všetky módne domy. No odvážite sa po nich siahnuť aj vy?

1351

Súvisiace články