Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. apríl 2019

Swimwear 2019: Ktoré trendy nahradili minuloročné?

Plánovanie letnej dovolenky začína byť čoraz aktuálnejšie pretože slnečné lúče nás jednoducho nabádajú myslieť na plážový relax zábavu pri bazéne ainé dobrodružné aktivity. Práve preto sme sa aj my pozreli na to, aké plavkové trendy zminulého roku zanikli aktoré ich nahradili.

Swimwear 2019: Ktoré trendy nahradili minuloročné?

Plánovanie letnej dovolenky začína byť čoraz aktuálnejšie pretože slnečné lúče nás jednoducho nabádajú myslieť na plážový relax zábavu pri bazéne a iné dobrodružné aktivity. Práve preto sme sa aj my pozreli na to, aké plavkové trendy z minulého roku zanikli a ktoré ich nahradili.

Slogany vs. jednoliate farby

Určite si pamätáte ošiaľ, o ktorý sa postarali slogany. Samozrejme sa nevyhli ani jednodielnym plavkám a množstvo značiek dokonca ponúkalo možnosť personalizácie a aplikácie vlastného nápisu. Avšak tomuto trendu už odzvonilo a teraz sa nosia jednoduché, jednofarebné plavky.

@xeniaadonts

Náš tip:

calzedonia

Calzedonia

 

Zamat vs. udržateľné látky

Aj napriek tomu, že spojenie pojmov zamat a plavky znie nanajvýš zvláštne, mnohí sme zamatovým plavkám podľahli. Možno kvôli zaujímavým svetelným efektom, možno kvôli netradičnosti materiálu v prípade plaviek. Rok 2019 sa však nesie vo filozofii udržateľnosti a práve preto sa skôr preorientujeme na ekologickejšie materiály.

2@reformation

Náš tip:

ref

Reformation

 

Push-up topy vs. športové topy

Je síce pravda, že každá z nás by chcela vyzerať ako modelka Victoria’s Secret v editoriáli, no vedzte, že ani ony samé tak nevyzerajú v skutočnosti. Zabudnite na naháňanie dokonalosti ešte aj na pláži a pri bazéne, a radšej stavte na trendy športové modely plaviek. Sú nielen praktické a pohodlné, ale aj chic.

3@sabinasokol

Náš tip:

hunza g 

Hunza G

1213

Súvisiace články