Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 15. apríl 2019

Alexa Chung pripravuje kolaboráciu s Barbour

Značka Barbour je v mysliach verejnosti zafixovaná ako funkčná, športová, no pritom stále elegantná značka, ktorá si zachováva tradičné anglické prvky aj v modernom svete. Jej klasické modely sú využiteľné na množstvo spôsobov a pri rôznych príležitostiach od jazdy na koni cez pracovné stretnutia až po hudobné festivaly.

Alexa Chung pripravuje kolaboráciu s Barbour

Značka Barbour je v mysliach verejnosti zafixovaná ako funkčná, športová, no pritom stále elegantná značka, ktorá si zachováva tradičné anglické prvky aj v modernom svete. Jej klasické modely sú využiteľné na množstvo spôsobov a pri rôznych príležitostiach od jazdy na koni cez pracovné stretnutia až po hudobné festivaly. Teraz však pracuje na kolaborácii s Alexou Chung.

Módna ikona a úspešná business woman, Alexa, má na konte nielen niekoľko zaujímavých kolaborácií so svetovými značkami, ale aj vlastnú značku ALEXACHUNG. Tentokrát sa však spojila s anglickou značkou, ktorá jej je blízka od detstva. Podľa vlastných slov prežila väčšinu života práve v bunde Barbour, ktorú nosila všade, do školy či na hudobný festival Glastonbury. Zrejme aj preto sa s radosťou vrhla do tejto kolaborácie.

1  2 

Obe strany zatiaľ ukázali z projektu len jediný kúsok- dlhší kabát s typickým prešívaním. Už z tohto modelu je zjavné, akým spôsobom sa podarilo zlúčiť Alexinu „cool girl“ estetiku a britské dedičstvo. Kolekciu však bude tvoriť 7 kabátov a búnd, 3 kabelky a klobúk. Alexa sa inšpirovala archívmi, no pritom nezabudla na jej vlastnú uvoľnenosť. Prvá časť kolekcie Barbour by Alexa Chung sa dostane do predaja 1.júna, a ďalšia má byť uvedená 1.augusta.

5  3 

Foto: archív značky

1398

Súvisiace články