Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 13. apríl 2019

La Perla uvádza prvú kolekciu svadobných šiat

Značka La Perla si vo vedomí verejnosti vybudovala svoje pevné miesto ako destinácia na nákup exkluzívnej spodnej bielizne. Nebolo teda vôbec výnimkou, keď po jej éterických kúskoch siahali práve budúce nevesty pre svoj svadobný deň.

La Perla uvádza prvú kolekciu svadobných šiat

Značka La Perla si vo vedomí verejnosti vybudovala svoje pevné miesto ako destinácia na nákup exkluzívnej spodnej bielizne. Nebolo teda vôbec výnimkou, keď po jej éterických kúskoch siahali práve budúce nevesty pre svoj svadobný deň. Teraz však značka prichádza s novinkou- uvádza svoju úplne prvú kolekciu svadobných šiat.

Odvtedy čo sa na čelo značky dostala Alessandra Bertuzzi, prebehlo niekoľko zmien. Tou najväčšou je uvedenie línie svadobných šiat, ktoré sa budú vyrábať na mieru zákazníčke. Prečo však nastala takáto radikálna diverzifikácia? Čoraz viac žien využíva spodnú bielizeň počas bežných dní ako hlavnú súčasťou outfitu, ideálnym príkladom sú napríklad slip dress či korzety, a táto zmeny v obliekaní zasiahla aj svadobný priemysel.

2  3 

Svadobná línia bude súčasťou kolekcie Spring 2020, a vytvorí ideálny prechod od spodnej bielizne k oblečeniu. Zachová si samozrejme všetky charakteristické prvky typické pre La Perlu a jej filozofiu či estetiku. Súčasťou sú napríklad šaty s kapucňou, klasické čipkované modely či vyšívané kúsky.

4

5

6

Foto: La Perla

1560

Súvisiace články