Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. apríl 2019

SS19 must-haves

Každú sezónu sa na nás zosype záplavu noviniek a trendov, ktoré nás nabádajú, že ich musíme mať. Ako sa v nich nestratiť a nenakúpiť všetko, čo sa nám dostane do uší?

SS19 must-haves

Každú sezónu sa na nás zosype záplavu noviniek a trendov, ktoré nás nabádajú, že ich musíme mať. Ako sa v nich nestratiť a nenakúpiť všetko, čo sa nám dostane do uší? Poradíme vám, ktoré kúsky stoja za to a využijete ich dlhšie ako jednu sezónu.

Kardigán s krátkym rukávom

Kardigán neočakávane zaujal prvé priečky v obľúbenosti pre túto sezónu. Nosia sa jeho rôzne verzie, no my sme sa zamilovali najmä do modelov s krátkym rukávom, ktorý využijete aj v teplejšom počasí.

@rouje 

Classy balerínky / lodičky

Balerínky alebo lodičky s odhalenou pätou a gumičkou sú späť! Nás to teší najmä z toho dôvodu, že popri všetkých športových trendoch sa konečne vrátila naspäť klasická elegancia.

2@staud.clothing 

Hocičo batikované

Túto sezónu musíte mať minimálne jednu vec s batikovaným vzorom. Pokojne to môže byť hodvábna šatka, alebo aj celý kabát. Farbu si vyberte podľa seba, či už ste za odvážnejšie kombinácie, alebo tie tlmenejšie.

3@maria_bernard 

Mini kabelka

Môžu byť síce nepraktické, no sú veľmi roztomilé- minikabelky. Jedna v šatníku zavadzať nebude a keď vybehnete večer na pohár vína tak nemusíte so sebou ťahať celú shopper bag.

4@shopbob 

Dlhšie sako

Sako vynosíte za akýchkoľvek okolností a počas dlhých rokov. Investujte do kvalitného kúsku, ktorý nevýjde z módy. Dlhší model sa dá využiť aj napríklad ako šaty, stačí ho previazať opaskom alebo ľadvinkou.

5@camilacoelho

Foto: Instagram

1242

Súvisiace články