Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. apríl 2019

6 jarných kabátov pre každého

Jar je definitívne tu. Rána avečery sú síce chladnejšie, no aspoň nás zobúdzajú slnečné lúče.

6 jarných kabátov pre každého

Jar je definitívne tu. Rána a večery sú síce chladnejšie, no aspoň nás zobúdzajú slnečné lúče. Aby ste zvládli premenlivé počasie so štýlom, vyberte si z aktuálnych trendov medzi kabátmi.

Kožený

Návrat 90.rokov zaznamenávame aj v tejto podobe. Dlhší, kožený kabát ako z Matrixu sa objavil napríklad aj na prehliadke Prada.

1Prada SS19 

Naše tipy:

pradaPrada zaraZara

Klasický trench

O tomto type kabátu sa už popísalo veľmi veľa, no na jednom sa zhodneme, trench coat je jednoducho must-have pre akýkoľvek šatník. Tento rok sa nosia jeho kalsické podoby, ale aj farebné či vzorované.

2Jacquemus SS19 

Naše tipy:

topshopTOPSHOP kate spadeKate Spade

Oversized blazer

Ešte stále sa vezieme aj na vlne 80. rokov, čoho dôkazom je oversized sako s výraznými ramenami. Dĺžkou môže siahať pokojne aj do polovice stehien a nosiť ho môžete aj ako šaty či s cyklistickými šortkami.

3Loewe SS19 

Naše tipy:

loeweLoewe topshop2Topshop

Kožené sako

Pokiaľ kožený kabát nie je nič pre vás, no naladili ste sa na práve prevládajúci kožený trend, stavte to na sako z tohto materiálu. V tomto prípade môžete byť odvážnejšie aj pri výbere farvy či strihu.

4Miu Miu SS19 

Naše tipy:

zara2ZARA josephJoseph

Western style

Strapce, brúsená koža či výšivky, toto všetko odkazuje na westernový štýl, ktorý dopĺňa trendy kovbojské čižmy. Vybrať si môžete z veselých farieb ako terakota či žltá, alebo stavte na neutrálnu hnedú či čiernu.

5Longchamp SS19 

Naše tipy:

bershkaBershka isabel marantIsabel Marant

Pracovná bunda

Street wearový trend ešte stále pretrváva a ku pracovným overalom sa pridávajú aj pracovné bundy. Zväčša sú vyrobené z odolných, technických materiálov a majú dostatok vreciek na to, aby ste si mohli pohodlne uložiť svoje „náradie.“

6Alberta Ferretti SS19

Naše tipy:

arketArket georgia aliceGeorgia Alice

Foto: Indigital

1364

Súvisiace články