Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 1. apríl 2019

Letná kolaborácia Shrimps a Warehouse

Čo vám ako prvé napadne, keď sa povie leto? Odvážne strihy, veselé farby a zaujímavé potlače?

Letná kolaborácia Shrimps a Warehouse

Čo vám ako prvé napadne, keď sa povie leto? Odvážne strihy, veselé farby a zaujímavé potlače? Toto všetko má kolaborácia dvoch anglických značiek- Shrimps a Warehouse.

Značka Shrimps síce nie je pre širokú verejnosť známa, avšak už dlho budú pozornosť insiderov a profesionálov z odvetvia. Dlhodobo ju na rôzne kolaborácie lákali známe reťazce aj známejšie značky, no až teraz sa dali na spoluprácu zlomiť. Podarilo sa do reťazcu Warehouse, ktorý naposledy spojil svoje sily so značkou Halpern. Dizajnérka Hannah Weiland sa vyjadrila, že ju na tejto kolaborácii lákal najmä fakt, že Warehouse má cit pre britskú módu a to, že nekopíruje dizajny iných, mladých dizajnérov.

2

Pre Warehouse tak navrhla kúsky, ktoré dosiaľ nenavrhla ani pre vlastnú značku- klobúky, plavky, topánky či šperky. „Shrimps je známa vďaka svojej faux fur móde, takže počas leto zväčša robíme len maličké kolekcie,“ povedala dizajnérka. Naskytol sa jej tak čas, ale aj kreatívny priestor urobiť niečo iné. Touto kolekciou chcela osláviť pláže na juhu Talianska, atmosféru riviéry a spomienky na 50.roky. Práve preto sú v kolekcii kockované kúsky, limetková farba či potlač margarétok.

3 4
5 6

Celá kolekcia je jednoducho hravá, dievčenská, no pritom maximálne nositeľná. Nestráca ani pre Shrimps charakteristickú bláznivosť.

Foto: archív značiek

808

Súvisiace články