Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. marec 2019

Disco kolaborácia Christiana Louboutina a Halpern

Značka Halpern, ktorá je známa svojimi trblietavými kúskami inšpirovanými retro diskotékami, sa už po štvrtýkrát spojila so značkou Christian Louboutin, sktorou vytvorila kolekciu topánok na sezónu jeseň/zima 2019-2020. Kolekcia bola samozrejme založená na výrazných farbách, ktoré vytvárali zaujímavé vzory agrafické potlače.

Disco kolaborácia Christiana Louboutina a Halpern

Značka Halpern, ktorá je známa svojimi trblietavými kúskami inšpirovanými retro diskotékami, sa už po štvrtýkrát spojila so značkou Christian Louboutin, s ktorou vytvorila kolekciu topánok na sezónu jeseň/zima 2019-2020.


Kolekcia bola samozrejme založená na výrazných farbách, ktoré vytvárali zaujímavé vzory a grafické potlače. Nechýbali trblietky ani charakteristické červené podrážky.

3

„Tím za značkou Christian Louboutin nás prinútil maximálne posúvať naše hranice a zároveň nám poskytol priestor na to, aby sme sa vybláznili,“ vyjadrila sa značka ku kolekcii. Topánky dokonale ladia s estetikou značky, pričom ide zväčša a platformové štýly doplnené trblietkami a metalickými elementami.

2

Foto: Getty

1181

Súvisiace články