Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 25. marec 2019

Ashley Williams uvedie kolekciu s Jimmy Choo

Počas svojej prehliadky v rámci LFW, dizajnérka Ashley Williams predstavila nenápadný, no pritom veľmi zaujímavý projekt. Spojila sa so značkou Jimmy Choo, sktorou pripravuje spoločnú kolekciu.

Ashley Williams uvedie kolekciu s Jimmy Choo

Počas svojej prehliadky v rámci LFW, dizajnérka Ashley Williams predstavila nenápadný, no pritom veľmi zaujímavý projekt. Spojila sa so značkou Jimmy Choo, s ktorou pripravuje spoločnú kolekciu.

Tentokrát to boli práve topánky, ktorými začala tvoriť svoju najnovšiu kolekciu. Spolupráca s Jimmy Choo jej nielenže poskytla priestor na dokonale prepojenie jej estetiky od hlavy až po päty, ale ju aj zároveň nútila posunúť svoje hranice. „Inšpirovalo ma to, aby som vytvorila takú kolekciu, ktorá by sa vyrovnala samotným topánkam,“ povedala dizajnérka na margo kolaborácie.

2  3 

Samozrejme aj topánky boli prispôsobené celkovej filozofii a predstavy, ktorú mala dizajnérka v hlave. Ide o prvú kolekciu topánok, ktorú Ashley Williams navrhla. Je založená na zábave a ženskosti. Sú ako stvorené na rôzne party či oslavy. Dekorované sú kryštálikmi, stuhami aj sponami.

4

5

Foto: Getty

1313

Súvisiace články