Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 5. marec 2019

Self-Portrait uvádza prvú líniu plaviek

Londýnska značka Self-Portrait je obľúbenou destináciou na nákup letných kúskov. Je známa svojimi luxusnými apritom modernými líniami, ktoré evokujú zmyselnosť adobrodružnú povahu leta.

Self-Portrait uvádza prvú líniu plaviek

Londýnska značka Self-Portrait je obľúbenou destináciou na nákup letných kúskov. Je známa svojimi luxusnými a pritom modernými líniami, ktoré evokujú zmyselnosť a dobrodružnú povahu leta. Teraz do svojho portfólia pridáva prvú kolekciu plaviek.

 

Estetika značky je sústredená okolo ženskosti a presne táto filozofia naplno žiari aj v plavkovej línii. Tá je založená na sofitikovaných strihoch s premyslenými detailmi, romantickými motívmi a strategickými prestrihmi. Kolekcia okrem plaviek obsahuje aj plážové šaty či tuniky. Cieľom kolekcie bolo prepojiť plážovú a mestskú módu. Jednotlivé kúsky sa práve preto dajú medzi sebou kombinovať a pokojne v nich môžete fungovať počas svojho bežného dňa.

2 3
5 4

Dokonalá letná kolekcia nielen na pláž je hravá. Dominujú v nej kvetinové, grafické potlače a ich rôznorodé kombinácie, ktoré vytvárajú zaujímavé kúsky. Farby sú tlmené a príjemne energizujúce.

6 7

Foto: archív značky

1173

Súvisiace články