Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 27. február 2019

Nechcete sa vzdať šiat v chladnom počasí? Nemusíte! Zopár tipov ako na to!

Buďte elegantná apríťažlivá aj napriek chladu azime Hoci sa nám zima achlad spájajú spredstavou niekoľkých vrstiev oblečenia, najmä, ak teplomer ukazuje mínusy, nemusí to však nutne znamenať, že sa oblečieme ako cibule. Samozrejme, je jednoduchšie apraktickejšie vchladnom počasí obliecť si nohavice, najlepšie rifle, nejaký rolák či pulóver aako vrchnú časť oblečenia teplú bundu alebo kabát.

Nechcete sa vzdať šiat v chladnom počasí? Nemusíte! Zopár tipov ako na to!

Buďte elegantná a príťažlivá aj napriek chladu a zime

Hoci sa nám zima a chlad spájajú s predstavou niekoľkých vrstiev oblečenia, najmä, ak teplomer ukazuje mínusy, nemusí to však nutne znamenať, že sa oblečieme ako cibule.

Samozrejme, je jednoduchšie a praktickejšie v chladnom počasí obliecť si nohavice, najlepšie rifle, nejaký rolák či pulóver a ako vrchnú časť oblečenia teplú bundu alebo kabát.

Sú však medzi nami aj také ženy, ktoré milujú sukne či šaty a nechcú sa ich vzdať za žiadnu cenu, ani vtedy, keď je zima k nám neúprosná. Dobrou správou je, že sa svojho milovaného oblečenia vzdať nemusia! Dnešná móda si dokáže poradiť s akýmkoľvek vrtochom prírody.

Stavte na pletené šaty a dajte zime na frak

Nebaví Vás čakať na teplé letné mesiace? Nemusíte! Oblečte sa aj do chladnejších dní tak, aby zima nemala žiadnu šancu a Vy ste žiarili vo svojom outfite. Ak fandíte šatám, čo tak vyskúšať úpletové -pletené šaty, v ktorých budete zaručene štýlová a elegantná dáma? Možno práve teraz je ten správny čas vyskúšať niečo netradičné!

Pletené šaty vedia byť dobrými spoločníčkami v chladných dňoch, pretože Vás príjemne zahrejú a zároveň zvýraznia Váš štýl. Súčasná móda ponúka rôzne príťažlivé kúsky z tenšej či hrubšej pleteniny, zaujímavé vzory či netradičné strihy. Dôležité je pri výbere šiat riadiť sa typom postavy.

pletene saty

Je pravdou, že základ pletených šiat tvorí elastický úplet, a preto si mnohé ženy myslia, že sú určené iba pre štíhle postavy. Štíhlosť v tomto prípade je síce istou výhodou, neznamená to však, že musíte kvôli tomu trápiť svoje telo drastickou diétou.

Aj plnoštíhle ženy môžu dokonale zažiariť v pletených šatách, ak zvýraznia tie správne časti postavy, napr. vršok, čím odpútajú pozornosť od spodnej časti. Napokon, všetko je hra našich zmyslov a očného klamu. Veď drobné chybičky krásy na postave máme všetky, ide len o to, vedieť ich zamaskovať správnym oblečením.

 

Vyberte si k šatám tie správne doplnky

Ak ste už dali zelenú pleteným šatám, chýba Vám už len zladiť ostatné doplnky, ako sú topánky a vrchná časť oblečenia. Čo sa týka topánok, pletené šaty sa skvelo dopĺňajú s masívnejšou obuvou, napr. so šnurovacími čižmami s plochou podrážkou. Vsadiť môžete aj na členkové čižmy či šnurovacie topánky.

Pre vrchnú časť oblečenia sa hodí rovnako elegantná i športovejšia kožená bunda alebo môžete siahnuť po jarnom kabáte. Jarné kabáty dámske nájdete vo viacerých e-shopoch v bohatej ponuke. Takto dokonale zladená rozhodne nebudete mať núdzu o pozornosť partnera či svojho okolia.

kabaty

1421

Súvisiace články