Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 19. február 2019

8-dňová narodeninová párty podľa ANSWEAR

Žiadna oslava narodenín by nemala byť ukrátená o poriadnu párty! Párty, na ktorej oslávenec obdarúva svojich hostí však berieme všetkými desiatimi.

8-dňová narodeninová párty podľa ANSWEAR

Žiadna oslava narodenín by nemala byť ukrátená o poriadnu párty! Párty, na ktorej oslávenec obdarúva svojich hostí však berieme všetkými desiatimi. Presne o takúto oslavu narodenín ide aj v prípade ANSWEAR.

Oslavy 8. výročia ale odštartoval salónny večierok, kde samozrejme nechýbalo výnimočné jedlo, drinky, ale aj poriadna dávka módy a štýlu. Večer s intímnou atmosférou, no veľkolepou témou sa niesol v duchu outfitov Art Deco, Belle Epoque a Parížskej bohémy. Vďaka tomu, mohli prítomné dievčatá naplno predviesť svoje kreatívne ja.

 MG 4198

Servírovali sa jedlá, ktoré by sme pokojne mohli považovať za umelecké diela hýriace farbami a štruktúrami. Nič iné sa od vychýreného šéfkuchára Michala Kordoša ani nedalo čakať. A pozvané dámy sa mohli zveriť do rúk profesionálneho hairstylistu a make-up artistky, ktorí pomohli z večera urobiť nezabudnuteľný zážitok.

 MG 3813  MG 3247
 MG 3822  MG 3885

Vášnivé debaty o jedle a o víne sa striedali so zdieľaním vlastných zážitkov a postrehov, no samotná atmosféra si hostí podmanila natoľko, že sa to nezaobišlo bez pamätných fotografií. 8.rokov však oslavujú Answearáci aj ďalšími prekvapeniami. Celých 8 dní budú vo svojich súťažiach rozdávať darčeky.

 MG 3959

 MG 4183

Každý deň od 18. do 25. februára, si pre vás ANSWEAR na Instagrame pripravil špeciálne súťaže plné lákavých výhier. Každý deň bude výnimočný, pretože nové darčeky dostane až 5 súťažiacich. Avšak oslava vyvrcholí vyhlásením víťaza hlavnej ceny, ktorou je Rozmarné popoludnie v rukách profesionálov zo salónov L’oréal Professionel. Nezabudnite preto sledovať aj Facebookové stránky ANSWEAR, kde sa už teraz môžete zapojiť do súťaže!

A aby toho nebolo málo, každý si nájde nejaký ten darček pre seba aj vďaka zľavovému kódu BDAY. Obdarujte sa štýlom na počesť ANSWEAR aj vy! Všetky informácie k narodeninovým súťažiam nájdete tu.

Spoločne s módnymi blogerkami sa k narodeninovým blahoželaniam pripájame aj my, a želáme ANSWEAR-u mnoho ďalších rokov plných, tých najchutnejších módnych kúskov, podmanivých doplnkov a najštýlovejších zákazníkov.

8@zrzkastyle

DSC04538 kopia 2@donnaiveh

IMG 1184@jankatopanka narodeninova fresshion31@fresshion

#answearoslavuje #WeAreTheAnswear

1819

Súvisiace články