Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 23. január 2019

Návod ako nosiť každý štýl džínsov

Každý má vskrini tie svoje obľúbené džínsy, ktoré by najradšej nosil dovtedy, kým sa úplne nezničia. Nech to už sú zvonové, skinny či rovné džínsy, poradíme vám, ako ich správne nosiť.

Návod ako nosiť každý štýl džínsov

Každý má v skrini tie svoje obľúbené džínsy, ktoré by najradšej nosil dovtedy, kým sa úplne nezničia. Nech to už sú zvonové, skinny či rovné džínsy, poradíme vám, ako ich správne nosiť.

Široké

Voľný strih džínsov dokáže byť niekedy zradný. Vybalansujte preto outfit topánkami na vyššom podpätku, buď lodičkami alebo členkovými čižmami. Vrch by mal byť obtiahnutý, aby ste sa vyhli nelichotiacim optickým ilúziám.

@wethepeoplestyle

Zvonové

Ak ste si vybrali zvonové džínsy, zrejme máte radi retro štýl. K tomuto typu sa navyše hodia rôzne typy blúzok, či už kvetinové alebo jednofarebné. Zastrčte ich do nohavíc, obujte si kitten heels a môžete vyraziť.

2@emilisindlev

S vysokým pásom

Džínsy s vysokým pásom dokážu siluete výrazne pomôcť. Vždy, keď ich máte na sebe by ste mali naplno využiť ich potenciál a top zastrčiť dovnútra. Takto zvýraznia líniu drieku a vyformujú boky.

3@eniswardrobe

Roztrhané

Jediným problémom roztrhaných džínsov je to, že niekedy môžu pôsobiť lacno. Ich uvoľnenosť preto vybalansujte kvalitnými kúskami ako je jednoduché sako, zaujímavý kabát alebo chic kabelka.

4@lucywilliams02

Skinny

Skinny džínsy sú multifunkčné a dajú sa nosiť na milión spôsobov. Hoďte cez nich maxi šaty, doplňte ich mikinou, čižmami nad kolená, páperovou bundou, vyberte si čo chcete, a vždy budú pôsobiť štýlovo.

5@wearetwinset

Rovné

Tento strih džínsov zažil obrovský nárast v popularite najmä vďaka Instagramu. Stali sa kľúčovým kúskov mnohých IT girls, ktoré ich dopĺňajú elegantnými topmi, a masívnymi teniskami, ale aj členkovými čižmami.

6@lindatol_

Biele

Túto farbu džínsov oceníte najmä ako súčasť outfitu do práce. Nádherne ladí s prúžkovanými, bodkovanými kúskami, ale aj s inými vzormi. Hodia sa k svetrom, blúzkam aj sakám.

7@brittanybathgate

Foto: Instagram

1308

Súvisiace články