Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 22. január 2019

Kolekcia Victoria Beckham x Reebok

Značka Reebok oznámila plánovanú kolekciu sVictoriou Beckham ešte počas minulého roku, no až teraz sme sa dočkali prvého pohľadu na jej kúsky. Ako teda vyzerá prepojenie Viktoriinej urban luxe estetiky ašportového ducha značky Reebok?

Kolekcia Victoria Beckham x Reebok

Značka Reebok oznámila plánovanú kolekciu s Victoriou Beckham ešte počas minulého roku, no až teraz sme sa dočkali prvého pohľadu na jej kúsky. Ako teda vyzerá prepojenie Viktoriinej urban luxe estetiky a športového ducha značky Reebok?

Minimalistická, elegantná a pritom uvoľnená, takto by sme mohli zhrnúť kolaboráciu týchto dvoch strán. Namiesto toho, aby stavili na logá a slogany, ako je to dnes populárne, kolekcia sa sústreďuje na jednoduchosť a čistotu. Množstvo kúskov z kolekcie je unisexových, a niekoľko z nich je dokonca inšpirovaných pánskymi ready-to-wear kolekciami.

Na prvý pohľad jednoduchá línia sa pohybuje na relatívne pestrej farebnej palete, kde nájdete čiernu aj oranžovú, telovú aj bielu. Viktoria sa navyše rozhodla využiť ikonické logo značky, ktoré doplnila svojimi iniciálkami.

Foto: archív značiek

V kolekcii nájdete všetko od tenisiek, cez topy, mikiny, nohavice až po šiltovky. Každý z kúskov bol navyše navrhnutý tak, aby sa dal využiť aj v každodennom živote, nielen pri športe, no každý z modelov spĺňa tie najvyššie štandardy funkčnosti.

1800

Súvisiace články