Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 11. júl 2017

Borboleta: Vo svete nekonečného priateľstva

Aj taký jednoduchý prvok, akým je náramok, dokáže pretransformovať celý outfit. O to viac, pokiaľ so sebou nesie krásny odkaz a pre svoju nositeľku hlbší význam.

Borboleta: Vo svete nekonečného priateľstva

Aj taký jednoduchý prvok, akým je náramok, dokáže pretransformovať celý outfit. O to viac, pokiaľ so sebou nesie krásny odkaz a pre svoju nositeľku hlbší význam. Práve takýmto doplnkom sú náramky Borboleta, ktoré oceníte pri každodennom nosení, ale aj pri významnejších príležitostiach.

Originálna značka šperkov Borboleta vznikla už v roku 2013 a jej úspech sa zrodil takmer zo dňa na deň. Okamžite si získala obľubu medzi známymi tvárami a dnes môžeme vidieť Borbolety na rukách Kendall Jenner, Kate Hudson či Miroslavy Dumy.

Celé to odštartovala červená hodvábna niť so zlatým motýľom, na ktorom bol vygravírovaný slogan o priateľstve. Dnes má Borboleta širokú farebnú a štýlovú škálu, ktorá poteší každú z nás. Vyberať si tak môžeme z farieb od zelenej cez ružovú až po žltú, a príveskami ako srdce, hviezda, kotva a mnoho ďalších.

Povedzte to náramkom

Každá Borboleta rozpovie iný, unikátny príbeh svojej nositeľky. Jeho obsah je však úplne na vás. Vďaka niekoľkým líniám, do ktorých sú náramky rozdelené si nájde to svoje každá z nás, pričom vôbec nezáleží na tom, aký máte štýl.

V Candy línii si tak môžete vyberať z výrazných neónových farieb, ktoré sú ako stvorené pre opálenú pokožku v lete, zatiaľ čo Línia Love Letters vám dovolí nosiť svoju milovanú polovičku alebo najlepšiu kamarátku stále so sebou vďaka prívesku s nápismi. Ak však hľadáte náramok, ktorý nikdy nezložíte z ruky, pre vás sú určené kolekcie Semiprecious, ktorá vás poteší farebnými polodrahokamami, Silver zase pravým striebrom a Premium vám bude vďaka bielym a čiernym diamantom navždy pripomínať tie najkrajšie chvíle v živote.

IMG 4075

IMG 7351

Vytvárať svoje vlastné príbehy však môžete aj kombinovaním a vrstvením náramkov z rôznych kolekcií.

Náramky Borboleta sa tak stali synonymom štýlových doplnkov, ktoré však so sebou nesú krásnu filozofiu nikdy nekončiaceho sa priateľstva, lásky a jedinečného príbehu každej svojej nositeľky. Náramky si navyše môžete dať gravírovať čím vznikne šperk na mieru. Kúpiť ich môžete na happystore.sk, kde okrem náramkov nájdete aj smart flaše a ttelové peelingy.

IMG 5991

    2826

    Súvisiace články