Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 4. október 2016

Vymeňte lodičky za baleríny!

Baleríny už dlho nezažili taký veľký nárast popularity ako právu túto sezónu. Nemusíte sa teda vôbec báť vymeniť svoje klasické lodičky za nejaký trendy kúsok bez podpätku.

Vymeňte lodičky za baleríny!

Baleríny už dlho nezažili taký veľký nárast popularity ako právu túto sezónu. Nemusíte sa teda vôbec báť vymeniť svoje klasické lodičky za nejaký trendy kúsok bez podpätku. Sú všestranné a využiteľné v každej príležitosti a sú dostupné v mnohých rôznych štýloch. Pokiaľ ste podľahli zamatovému trendu, pokojne siahnite po balerínach v tomto vyhotovení. Ak máte radi klasiku, zvoľte elegantný, lesklý motív so zaujímavým detailom. Ani obuvi sa nevyhol ďalší jesenný trend, výšivky, preto ak máte radi farebné a veselé modely, nájde sa niečo aj pre vás. Baleríny s geometrickými potlačami či rôznymi abstraktnými aplikáciami sú určené pre tie z vás, ktoré hľadajú niečo netradičné. Už ste si vybrali svoje baleríny na túto sezónu?

 

Foto: archív značiek (Aldo, Aldo, Aquazzura, Charlotte Olympia, Chloé, Gianavito Rossi, Gucci, Marc Jacobs, Nicholas Kirkwood, Sam Edelman, Sophia Webster, Topshop)

    1418

    Súvisiace články