Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 16. november 2015

Tiger of Sweden prichádza na Slovensko

Predstavujeme vám značku, ktorá posunula formálnu módu do úplne novej roviny a stala sa tak trendsetterom v módnom priemysle. Tiger of Sweden teraz prichádza aj na Slovensko.Jedinečný skandinávsky dizajn a čisté línie strihov symbolizuje pojem "a different cut", ktorý, v kombinácii s vyberanými materiálmi, prepracovanými detailmi a sebavedomým postojom, dáva značke unikátne postavenie na trhu.

Tiger of Sweden prichádza na Slovensko


ToS_Men_AW15-3
Oblek 24/7
Založená bola v roku 1903 ako malá krajčírska dielňa. Dnes je z nej celosvetovo uznávaná značka, ktorá prichádza každú sezónu s komplexnou pánskou i dámskou kolekciou. Do povedomia sa dostala najmä vďaka obleku, ktorý vytiahla z kancelárie do ulíc a klubov.

ToS_Men_AW15-7
{vimeo}145856683{/vimeo}

Život mestských dravcov
Tiger of Sweden prináša čistý škandinávsky look už viac ako 100 rokov. Za ten čas značka vyvinula pre svoje obleky, saká či šaty a jeansy jedinečný, veľmi obľúbený strih s ohľadom na štýlový život v meste. S hrdosťou na svoje dedictvo, okorenenou štipkou rebelstva, prináša módu pre mestské dravce. Opísať ich možno ako veľmi sebavedomé jedince, vzdelaných mužov a ženy s vyšším príjmom, ktorých vek sa dá len ťažko hádať. Skôr možno hovoriť o mentálnom veku, ten sa pohybuje niekde v rozmedzí 25 – 38 rokov. Vo svojom šatníku dávajú prednosť celkovému štýlu, kvalite a pohodliu pred krátkodobými trendami. To im umožňuje prirodzený pohyb v rôznom prostredí.

ToS_Women_AW15-2
ToS_Women_AW15-3
ToS_Women_AW15-6
ToS_Women_AW15-7
Odevy značky Tiger of Sweden si od októbra môžete kúpiť aj na Slovensku. Priestorovo veľkorysú predajňu zariadenú prvotriednym škandinávskym dizajnom nájdete v bratislavskom obchodnom centre Aupark, na prvom poschodí, oproti predajni La Martina.

DSCF2778
DSCF2838

pripravila: Jana Zajasenská
foto: Tiger of Sweden

    5629

    Súvisiace články