Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 31. august 2014

Georgia May Jagger pózuje v kampani Reserved

Georgia May Jagger, dcéra Micka Jaggera z Rolling Stones, sa v sezóne jeseň/zima stala tvárou kampane Street Line značky Reserved.Kampaň značky Reserved sa fotila v modelkinom domovskom Londýne. Moderný a multikultúrny charakter britskej metropoly sa premietol i do samotnej atmosféry celej kampane Street Line (pretty outsider), v ktorej dominujú motívy mriežky, koža, džínsy s opotrebovaným spraným vzhľadom, sieťkované prvky aj voľné tričká.

Georgia May Jagger pózuje v kampani Reserved

31.8.2014

Georgia May Jagger, dcéra Micka Jaggera z Rolling Stones, sa v sezóne jeseň/zima stala tvárou kampane Street Line značky Reserved.

georgia_reserved_00



Kampaň značky Reserved sa fotila v modelkinom domovskom Londýne. Moderný a multikultúrny charakter britskej metropoly sa premietol i do samotnej atmosféry celej kampane Street Line (pretty outsider), v ktorej dominujú motívy mriežky, koža, džínsy s opotrebovaným spraným vzhľadom, sieťkované prvky aj voľné tričká. Zmyselnosť tomuto štýlu dodávajú oversized košele, svetre a plášte v kombinácii s krátkymi šatami. Kolekcii nechýba charakteristická grunge paleta červenej, šedej a čiernej.

georgia_reserved_01


Najmladšia dcéra supermodelky Jerry Hall a frontmana legendárnej kapely sa vo svete módneho biznisu cíti ako ryba vo vode. Pomerne malú výšku (len 170 cm) jej osud vykompenzoval krásnymi plnými perami, dlhými blond vlasmi a neodmysliteľnou medzierkou medzi zubami, ktorá sa rýchlo stala jej poznávacím znamením.

georgia_reserved_02 georgia_reserved_03
Fotografia vľavo zachytáva Georgiu s matkou Jerry Hall v období spred niekoľkých rokov, vpravo už ako modelka pózuje so svojou mamou v rámci vianočnej kampane (2011) pre reťazec H&M.

Prvú prehliadku na fashion weeku absolvovala pre módny dom Vivienne Westwood, odvtedy jej hviezda stúpa nahor. Stala sa tvárou značiek, ako sú Rimmel, Chanel, Hudson Jeans či Just Cavalli. Objavila sa na obálkach časopisov Vogue, Elle, ale aj Harper's Bazaar. Zrejme málokto vie, že Georgia veľmi rada fotografuje, magazín i-D však túto záľubu ihneď využil a nechal si od modelky urobiť sériu jej vlastných autoportrétov, ktorú uverejnil v zimnom vydaní 2009.

Georgia sa už stihla objaviť na obálkach niekoľkých prestížnych magazínov


pripravila: Anna Salvová
foto: Reserved

 

    4356

    Súvisiace články