Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. jún 2013

Horúce letné hity od značky H&M

Po kampani, v ktorej nám speváčka Beyoncé ukázala trendové plavky a plážové oblečenie, pokračuje značka H&M s novou kampaňou, zameranou na kľúčové kusy vrcholiaceho dovolenkového obdobia.V hlavnej úlohe s modelkou ako Doetzen Kroes a prostredníctvom objektívu fotografa Terryho Richardsona nás značka víta v plážovej vilke v Mexiku a láka nás obrázkami pripomínajúcimi bezstarostné letné momentky.Na záberoch nechýbajú šortky, tričká, topy a kúzelné letné šaty. Vrcholná sezóna sa bude v podaní H&M niesť v znamení afrických kmeňových motívov a farieb.

Horúce letné hity od značky H&M

11.6.2013

Po kampani, v ktorej nám speváčka Beyoncé ukázala trendové plavky a plážové oblečenie, pokračuje značka H&M s novou kampaňou, zameranou na kľúčové kusy vrcholiaceho dovolenkového obdobia.

hm-highsummer13_hlavna


V hlavnej úlohe s modelkou ako Doetzen Kroes a prostredníctvom objektívu fotografa Terryho Richardsona nás značka víta v plážovej vilke v Mexiku a láka nás obrázkami pripomínajúcimi bezstarostné letné momentky.


Na záberoch nechýbajú šortky, tričká, topy a kúzelné letné šaty. Vrcholná sezóna sa bude v podaní H&M niesť v znamení afrických kmeňových motívov a farieb. Nechýbajú však ani plavky, medzi ktorými sú hlavnými kúskami tie bez ramienok so zipsom a príveskom v tvare zvieracieho zuba, dvojdielne biele či čokoládovohnedé plavky s viazaním okolo krku a vykladané kamienkami, či jednodielne plavky s batikovaným motívom vo farbe burgundy. Na oblečení preberajú nadvládu zvieracie potlače, ale aj kusy s farbením pripomínajúcim exotickú techniku "ikat". Zabudnúť však netreba ani na stále obľúbenú džínsovinu.

pripravila: Anna Salvová
foto: H&M


 

    4702

    Súvisiace články