Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Trendy / 10. jún 2013

Elegantné leto v kolekcii Karen Millen

Značka Karen Millen, charakteristická svojou elegantnou módou, ponúka vo svojom letnom mixe zmes ležérnosti, rafinovanosti aj veselých žiarivých kúskov.V letnej sezóne sa stretáva východ so západom a podobne ako veľké módne domy sa aj tvorcovia značky nechali inšpirovať postavou japonskej gejše. Nezabudli preto na motívy origami či ručne maľovaných kvetov.Do našich šatníkov sa vracia aj nestarnúca čipka, pričom ponúka nespočetné možnosti kombinácií s inými kúskami.

Elegantné leto v kolekcii Karen Millen

10.6.2013

Značka Karen Millen, charakteristická svojou elegantnou módou, ponúka vo svojom letnom mixe zmes ležérnosti, rafinovanosti aj veselých žiarivých kúskov.

Karenmillen_SS13_hlavna


V letnej sezóne sa stretáva východ so západom a podobne ako veľké módne domy sa aj tvorcovia značky nechali inšpirovať postavou japonskej gejše. Nezabudli preto na motívy origami či ručne maľovaných kvetov.


Do našich šatníkov sa vracia aj nestarnúca čipka, pričom ponúka nespočetné možnosti kombinácií s inými kúskami. Svoju letnú garderóbu však môžete doplniť aj o oblečenie v žiarivých farbách, ktoré v kontraste s čiernymi doplnkami vytvorí strhujúce outfity.

pripravila: Anna Salvová
foto: Karen Millen


 

    3285

    Súvisiace články