Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Outfit dňa / 28. január 2014

OUTFIT DŇA Adèle Exarchopoulos

Róby z červených kobercov bývajú najlepšou inšpiráciou pre plesové šaty. My sme pre vás vybrali nádherný model, ktorý mala na sebe herečka Adèle Exarchopoulos počas odovzdávania Zlatých glóbusov.Hviezda z filmu Život Adèle, nominovaného na najlepší zahraničný film, si na túto príležitosť zvolila róbu módneho domu Miu Miu z hodvábneho radzimíru v odtieni polnočnej modrej.

OUTFIT DŇA  Adèle Exarchopoulos

28.1.2013

Róby z červených kobercov bývajú najlepšou inšpiráciou pre plesové šaty. My sme pre vás vybrali nádherný model, ktorý mala na sebe herečka Adèle Exarchopoulos počas odovzdávania Zlatých glóbusov.

adele_outfit_hlavna


Hviezda z filmu Život Adèle, nominovaného na najlepší zahraničný film, si na túto príležitosť zvolila róbu módneho domu Miu Miu z hodvábneho radzimíru v odtieni polnočnej modrej. Klasickú siluetu dopĺňa elegantný decentný výstrih a rukávy po lakte, s ktorými dramaticky kontrastuje odhalený chrbát. Šaty zvýrazňujú ručne našívané kryštály Swarowsky a flitre, ktoré sa postupne zvažujú k lemu sukne a vlečky. Adèle svoj look doplnila páskovanými sandálmi laminovanými striebornou farbou a tmavomodrou kabelkou, rovnako od Miu Miu.

zdroj: Miu Miu

 

    2765

    Súvisiace články