Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 16. september 2019

Fashion LIVE! 2019 prinesie niekoľko noviniek

Najväčšie módne podujatie na Slovensku, Fashion LIVE! si pre tento ročník pripravilo niekoľko noviniek.

Fashion LIVE! 2019 prinesie niekoľko noviniek

Najväčšie módne podujatie na Slovensku, Fashion LIVE! si pre tento ročník pripravilo niekoľko noviniek. Prebehne už počas prvého októbrového víkendu a vymení aj lokáciu. Tento rok bude jeho domovom bývalý obchodný dom Prior na Kamennom námestí. Siedmy ročník bude prebiehať od piatku do nedele.

Priestory bývalého obchodného domu budú dočasne odstrojené a premenené na dejisko módnych prehliadok. Na prvom podlaží, kde bude pripravené prehliadkové mólo svoju tvorbu predstaví 25 dizajnérov a značiek zo Slovenska aj zahraničia. Minulé ročníky prebiehali v Starej tržnici, no tentokrát sa organizácia Fashion LIVE! rozhodla pre zmenu: „Každý rok sa snažíme našim fanúšikom a širokej verejnosti priniesť niečo nové a zaujímavé. Tento rok moment prekvapenia prinášame spolu s novým miestom konania aj termínom o dva týždne skôr, ako bolo zvykom. Zároveň však chcem dodať, že sme vďační Starej tržnici za šesť rokov perfektnej spolupráce, teraz sa nám však naskytla príležitosť, usporiadať podujatie v ikonických priestoroch bratislavského obchodného domu pred jeho veľkou rekonštrukciou. Verejnosť tak bude mať jedinečnú príležitosť zažiť toto miesto v úplne novom rozmere,“ povedala Zora Husarčíková, manažérka podujatia Fashion LIVE!.

FL 4  FL 6 

Obchodný dom Prior bol otvorený pred 50 rokmi a prešiel aj niekoľkými rekonštrukciami. Teraz si však vyžaduje ďalšiu, ktorá dokáže naplniť očakávania moderných zákazníkov. Mení sa aj okolie, Kamenné námestie sa vyvíja v rámci projektu Živé námestie. Dnes je obchodný dom sčasti zrekonštruovaný a svoje brány otvorí koncom tohto roka. Ešte predtým však môžete do jeho útrob nahlaidnuť v rámci tejto unikátnej módnej akcie.

„Bratislavský Prior bol prvý módny obchodný dom v Československu. Tu sa predávali tie najmodernejšie kúsky v najmodernejšom prostredí. Nová éra moderného obchodného domu ani nemôže mať lepší štart, ako práve trojdňový maratón najvýznamnejších módnych prehliadok roka.“

FL 2019 banner

1770

Súvisiace články