Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 21. október 2016

Fashion LIVE!: Dravosť a kreativita

Program prvého dňa Fashion Live! bol naozaj bohatý.

Fashion LIVE!: Dravosť a kreativita

Program prvého dňa Fashion Live! bol naozaj bohatý. Svoje kolekcie predviedli študenti módy, aj slovenská dizajnérska špička.

Technická univerzita v Liberci
Prehliadkový deň sa začal prezentáciou kolekcie študentov Technickej univerzity v Liberci. Mladým dizajnérom nechýbala odvaha. Autori experimentovali s materiálmi, ale aj strihmi, vďaka čomu dosiahli nekonvenčné modely. Kolekcia bola rôznorodá, netradičná a extravagantná.

 

Dana Voda & Boris Hanečka
Boris Hanečka a Dana Voda spojili svoje sily a spolu sa im podarilo vytvoriť farebnú kolekciu plnú kontrastov. Ako nám Boris povedal, kolekcia bola inšpirovaná exotickými látkami, ktoré Dana prináša na Slovensko. Viktoriánska éra, obdobie Jacka Rozparovača si tu takisto našli svoje miesto vďaka čomu vznikla séria progresívnych modelov.

 

Andrea Pojezdálová
V Andreinej kolekcii dominovala čierna farba, no objavila sa v mnohých podobách. Oversize strihy, transparentné materiály a masívne detaily v podobe ramienok či opaskov vytvorili jednotnú, no pritom pestrú kolekciu ako stvorenú do mestskej noci.

 

Rozbora Couture
Richard Rozbora už tradične predstavil elegantnú, formálnu kolekciu. Objavili sa výrazné plisované modely, pánske prvky aj transparentné detaily. Farebná paleta sa pohybovala na odtieňoch polnoci, ktoré boli kombinované s telovou a sivou.

 

Marcel Holubec W.
Ako to býva zvykom, to najlepšie prichádza na koniec. Prehliadka Marcela Holubca bola pre nás highlightom večera. Ženské modely v sebe kombinovali transparentné materiály, bohaté plisé doplnené metalickými tónmi. Prehliadka bola navyše obohatená o sofistikované vystúpenie baletiek, pre ktoré boli modely ako stvorené.

    2063

    Súvisiace články