Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 18. október 2016

Zajtra štartuje Fashion LIVE!

Prestížne módne podujatie Fashion LIVE! Už tento týždeň poskytne svojim divákom to najlepšie z domácej aj svetovej módnej scény.

Zajtra štartuje Fashion LIVE!

Prestížne módne podujatie Fashion LIVE! Už tento týždeň poskytne svojim divákom to najlepšie z domácej aj svetovej módnej scény. Kolekcie predstavia renomovaní slovenskí dizajnéri aj zahraniční hostia či mladé talenty.

Stará tržnica bude domov Fashion LIVE!, ktorý bude prebiehať od 19. do 21. októbra. Počas neho budete mať možnosť vidieť aktuálne kolekcie slovenskej dizajnérskej špičky, aj mladých talentov. Návštevníkom budú k dispozícii aj dizajnérske showroomy priamo v Starej tržnici, kde budú najnovšie kúsky k dispozícii na zakúpenie.
Prvý prehliadkový deň Fashion LIVE! otvoria talentovaní študenti z Technickej univerzity v Liberci. Následne sa predstavia obľúbení módni tvorcovia a značky –Jaroslava Procházková, Dana Voda a Boris Hanečka so spoločne vytvorenou kolekciou, Andrea Pojezdálová, Rozbora Couture a prehliadkový večer uzatvorí Marcel Holubec W..

Druhý deň si návštevníci vychutnajú kolekcie študentov odevného dizajnu Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave z Ateliéru 343. Do sveta módy nahliadnu aj vďaka La Femme, dizajnérkam Barbore Kubi a Petre Kubíkovej. Pozrieť si budete môcť aj najnovšiu exkluzívnu kolekciu svetovej kráľovnej punku, Vivienne Westwood. O záver večera sa postarajú dizajnéri Martin Hrča a Boris Hanečka.

Posledný deň bude patriť študentom odevného dizajnu z Univezity Tomáše Baťu v Zlíne, dizajnérkam Veronike Lokajíčkovej, Michaele Ľuptákovej a Jane Kuzmovej, víťazom súťaže Hubert Fresh Fashion Contest a Lenke Sršňovej. Zahraniční hostia Clara Daquin(FRA), Sharka Bosaková (CZ)a Klaudia Markiewicz (PL)sa predstavia v záverečnej prehliadke na konci podujatia Fashion LIVE!.

Program FL2016

Fashion LIVE! Awards ocení tých najlepších
Slávnostné vyvrcholenie štvrtého ročníka sa bude niesť v znamení odovzdávania prestížnych cien Fashion LIVE! Awards za rok 2016. O tom, kto sa stane víťazom v kategóriách Najlepší dizajnér, Fresh dizajnér, Modelka a Model roka a kto najviac zaujme svojou prehliadkou a získa cenu Najlepšia fashion show, rozhodne odborná porota v zložení Olo Křížová, Peter Šagát, Carlo Wijndas, Marcel Schlutt, Phillipe Pourhashemi, Martin Premuzic a Samuel Krajča.

Hubert Fresh Fashion Contest a mladá krv
V spolupráci so značkou Hubert prebiehala tiež súťaž mladých talentov – Hubert Fresh Fashion Contest, ktorá dala jedinečnú príležitosť študentom odevného dizajnu, vytvoriť návrh kolekcie na zadanú tému „Fashion Bubbles“.„Aj tento rok sa prihlásili mnohí súťažiaci nielen zo Slovenska, ale aj z Čiech. Úroveň sa veľmi zlepšila a výber bol skutočne náročný,“ prezradila Olo Křížová, kreatívna riaditeľka projektu. Víťazmi súťaže sa stali talentovaní dizajnéri Boris Kráľ, Samuela Takáčová, Peter Žiak a Lucia Žiak Roháčová.

Pred prehliadkami Fashion LIVE! budú mať milovníci módy možnosť zúčastniť sa diskusie Fashion LIVE! Talk Special vo štvrtok 20.10.2016 so zahraničnými hosťami z Fashion LIVE! poroty v zložení Carlo Wijndas, Marcel Schlutt, Phillipe Pourhashemi a Gianpiero Lo Curto. Fashion Talk sa bude konať v Goethe inštitúte.

Ďalším sprievodným podujatím, ktoré si netreba nechať ujsť je výstava fotografií s názvom BLUE MASS od fotografa Jakuba RA Svobodu, ktorý fotil kolekciu českého dizajnéra Jakuba Polanku. Slávnostné otvorenie výstavy bude už dnes13.10.2016v predajni Imperia Design na Michalskej ulici 6 v Bratislave a potrvá do 30.10.2016.

TOP FASHION bude na Fashion LIVE! prítomný ako mediálny partner a dokonca tam nájdete aj výtlačky magazínu TOP FASHION.

Lístky na podujatie Fashion LIVE! 2016 si môžete zakúpiť na mieste alebo na http://www.fashionlive.sk/sk/listky

    1625

    Súvisiace články