Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne prehliadky / 24. november 2014

Fashion Sparkling Charity Night 2014

V stredu, 19. novembra sme prežili neopakovateľný večer, ktorý pre svojich hostí pripravila Gabriela Drobová s tímom Fashion TV v czech&slovak.

Fashion Sparkling Charity Night 2014

24.11.2014

V stredu, 19. novembra sme prežili neopakovateľný večer, ktorý pre svojich hostí pripravila Gabriela Drobová s tímom Fashion TV v czech&slovak. V priestoroch Slovenskej filharmónie predstavila slovenskému publiku svetovo presláveného návrhára, miláčika celebrít, Alfreda Villalbu, ktorý bol vzácnym hosťom Fashion Sparkling Charity Night 2014. Jeho jedinečné modely boli vrcholom galavečera na podporu onkologických pacientok z Národného onkologickému ústavu.

„Som nadšená celým večerom. Alfredo Villalba je veľmi žiadaný návrhár. Zakladá si na detaile ručnej práce a rád sa pohráva s wow efektom. Hostia, predovšetkým z radu pozvaných dám boli unesené. Cena napríklad koktailových šiat v štýle couture je približne 4 500 eur," prezradila organizátorka večera a riaditeľka Fashion TV, Gabriela Drobová.


Svetoznámy španielsky návrhár predviedol svoju kolekciu na zimu 2014 a modely z kolekcie Couture Spring Summer 2015, kde vyzdvihuje najmä kreatívne a inovatívne myšlienky, rovnako ako koncept luxusnej značky, ktorá dbá na prvotriedne spracovanie v súlade s dizajnérskymi prvkami.

JZEM5483_u

Hostí večerom sprevádzal neprehliadnuteľný moderátor Leoš Mareš, povestný milovník luxusu, známy z mnohých televíznych projektov. V rámci tohto mimoriadneho večera prebehla aj aukcia, ktorej výťažok bol venovaný Národnému onkologickému ústavu. Medzi draženými kúskami boli veľmi vzácne fľaše Vintage Champagne Laurent Perrier 2004. Výsledná suma, ktorú sa podarilo tento rok vyzbierať je skutočne zaujímavá."

JZEM5585

„Som veľmi šťastná a dojatá, že sa nám podarilo vyzbierať takúto dych vyrážajúcu čiastku. Prvýkrát v histórii sa podarilo vyzbierať za jediný večer 57 000 eur. Výťažok bude použitý na dobudovanie nového oddelenia Národného onkologického ústavu určeného výlučne ženám – Chirurgia pre ženy. Je to naozaj úžasné a všetkým, ktorý pomohli, patrí jedno veľké ĎAKUJEM", povedala Gabriela Drobová.

Medzi pozvanými hosťami nechýbala modelka Andrea Verešová s manželom Danielom, filantrop Boris Kollár s partnerkou Andreou Heringovou, moderátorka Adriana Kmotríková, herečky Zuzana Haasová a Michaela Čobejová, módny návrhár Lukáš Kimlička, topmodelky Viera Schotterová a Martina Válková, Miss 2013 Karolína Chomisteková, mnoho známych slovenských biznismenov, ale prekvapivo aj muž, ktorý bol pred pár rokmi neoddeliteľnou súčasťou titulných stránok Jan Novotný.

Generálnym partnerom celej udalosti bola spoločnosť Procare – moderná poliklinika, ktorá má vo svojom portfóliu i Mammacentrum Sv. Agáty v Banskej Bystrici, ktoré je prvou špecializovanou nemocnicou na diagnostiku a liečbu nádorových ochorení prsníkov.

zdroj: Fashion TV v czech&slovak

 

    5483

    Súvisiace články