Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 23. december 2020

Ako sa obliecť k vianočnému stolu? Inšpirujte sa Top Fashion ikonami, ktoré sa pre nás nahodili do gala!

Vposlednej dobe sme nemali veľa príležitostí, na ktoré by sme sa mohli obliecť azažiariť tak velegantnej róbe či honosných šatách. Preto sme sa rozhodli, že tieto Vianoce nenecháme nič na náhodu akštedrovečernému stolu sa nahodíme do gala.

Ako sa obliecť k vianočnému stolu? Inšpirujte sa Top Fashion ikonami, ktoré sa pre nás nahodili do gala!

V poslednej dobe sme nemali veľa príležitostí, na ktoré by sme sa mohli obliecť a zažiariť tak v elegantnej róbe či honosných šatách. Preto sme sa rozhodli, že tieto Vianoce nenecháme nič na náhodu a k štedrovečernému stolu sa nahodíme do gala. Inšpiráciu sme sa rozhodli hľadať priamo medzi našimi módnymi ikonami, ktoré sme oslovili, aby nám poslali ich vianočné outfity pre tento rok. Ktorý štýl sa vám páči najviac?

Klementína Tomrecaj

Módna dizajnérka Klementína má cit pre módu, ktorý vie aplikovať nielen vo svojich kolekciách, ale aj sama na sebe. Inokedy extravagantnejšia Klem nám jej vianočný outfit naservírovala ako dokonalá dáma. Minimalistické biele šaty s odhaleným chrbtom pôsobia decentne no zároveň veľmi žensky a sexi. A to je umenie, ktoré vie nosiť len málokto

 

Viki Ortner

Modelka a jedna z najštýlovejších mamičiek Viki Ortner je známa svojím minimalistickým štýlom a poriadnou dávkou vkusu. Pôvabná brunetka rada kombinuje luxusné značky s dostupnejšími kúskami, čoho dôkazom je aj jej vianočná outfitová inšpirácia. Viki stavila na čierne blazer šaty zo Zary, outfit doplnila náušnicami Dior a lodičkami Chanel. V kombinácii s jej dlhými nohami vyzerá výsledný look naozaj Top.

Processed with VSCO with g7 preset

Zuzana Stráská

Modelka Zuzana Stráská patrí k českým ikonám, ktoré to s módou naozaj vedia. Pri pohľade na jej prepracované outfity a cit pre detail k nám vždy zaveje poriadnu dávku inšpirácie. Jej výber outfitu k vianočnému stolu je klasika v podobe bielej blúzky a čiernych nohavíc. Balónové rukávy na košeli a úzke nohavice rozšírené do zvonov doplnené štýlovými topánkami však dávajú prvoplánovej klasike úplne nový rozmer. Toto je skrátka veľmi chic!

Zuzka

Erika Palkovičová

Slovenská modelka Erika Palkovičová z agentúry Elite Bratislava patrí k našim módnym inšpiráciám už nejaký ten čas. Či už sú to jej streetstyle outfity alebo elegantné verzie, vždy nás vie príjemne prekvapiť. Éterická plavovláska tento krát zvolila trblietavé mini šaty s dlhým rukávom, v tehlovom odtieni, ktorý vynikol k jej porcelánovej pokožke. K šatám doladila lodičky na vysokom podpätku v nude odtieni a jemné šperky zo zlata. Erika ukázala, že zažiariť sa dá aj vkusne a bez prehnaných ozdôb.

2 Erika

Mária Dušička

Manželka Majka Spirita si nás získala svojím osobitým štýlom, ktorý prezentuje aj na sociálnych sieťach. Ako inšpiráciu k vianočnému stolu pre Top Fashion zvolila ľahké pletené šaty v krémovom odtieni od ruskej značky Bazilika, lodičky Bottega Venetta s otvorenou špičkou a zlatý náhrdelník. „Zimné odtiene úplne zbožňujem, a tak som stavila na šaty, ktoré sú ultra jemné, čo je veľmi dôležité, aby som sa mohla starať o Ariu. Látka je štruktúrovaná a zároveň pôsobí elegantne, vďaka čomu sú tieto šaty pre mňa dokonalou voľbou,“ prezradila pre Top Fashion.

4 Maria  4 Maria kolaz 

Eva Dubovická

Ak obľubujete sledovať inšpiratívne ženy z oblasti módy, tak zaručene poznáte aj túto Slovenku žijúcu v Prahe, ktorá sa pohybuje v módnej sfére už dlhší čas. Štýlová Evka stavia na kvalitné moderné kúsky a jej instagram je plný nadčasových outfitov. Pre Top Fashion zvolila klasiku v podobe malých čiernych šiat, ktoré by nemali chýbať ani vo vašom šatníku. Mini strih šiat s dlhým nariaseným rukávom v elegantnej čiernej je ideálnou voľbou pre každý typ postavy. Tipovali by ste si, že sympatická blondínka v týchto šatách ukrýva aj tehotenské bruško?

5 Evka

Zuzana Janošová

Našu minimalistickú zostavu „rozbije“ Zuzana Janošová známa ako Sjuloves, ktorá obľubuje kombinovanie výrazných farieb a jej outfity sú naozaj jedinečné. Pre Top Fashion zažiarila vo vzdušných mini šatách s dlhým rukávom a kvetinovou potlačou od dánskej značky Stine Goya, ktorá je známa svojím podpisom práve v spojení farieb a potlače. K šatám si obula slávnostné lodičky v ružovej farbe od rovnakej značky a k nám do redakcie zaviala dávku noblesy.

6 Zuzana

ANKETA

Ktorým štýlom sa necháte inšpirovať?

1. Viki Ortner

2. Erika Palkovičová

3. Klementína Tomrecaj

4. Mária Dušička

5. Eva Dubovická

6. Zuzana Janošová

2203

Súvisiace články