Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 24. október 2020

Jesenné outfity svetových topmodeliek

Jeseň sa ešte len rozbieha, no svetové topmodelky nám už stihli ukázať, čo sa túto sezónu nosí. Inšpirujte sa outfitmi Elsy Hosk či Rosie Huntington-Whiteley avytvorte štýlové jesenné outfity.

Jesenné outfity svetových topmodeliek

Jeseň sa ešte len rozbieha, no svetové topmodelky nám už stihli ukázať, čo sa túto sezónu nosí. Inšpirujte sa outfitmi Elsy Hosk či Rosie Huntington-Whiteley a vytvorte štýlové jesenné outfity.

Boss Girl: Frida Aasen

Frida nám predviedla, ako sa dá vytvoriť elegantný, no pritom štýlový outfit pokojne aj do práce. Dominantnou outfitu sa stala kožená midi sukňa v jesennej bordovej farbe a ďalšia jesenná klasika- károvaný kabát.

@frida_aasen

School Girl: Gizele Oliveira

Nápad na outfit počas teplejších jesenných dní má Gizele. Základom tohto outfitu je opäť sukňa, no tentokrát v mini siluete. Plisovaná štruktúra nadväzuje na veľký letný trend tenisových sukní, no v kombinácii s ponožkami a mokasínami získava na old-school nádychu.

giizeleoliveira@giizeleoliveira

Trend Setter: Rosie Huntington-Whiteley

V prípade Rosie môžeme vidieť, že nepotrebujeme žiadne extravagantné kúsky na to, aby sme vytvorili oku-lahodiaci outfit. Modelka si vystačila s čiernymi kúskami- skinny džínsami, členkovými čižmami a jemne oversized koženou bundou s kožušinovou aplikáciou.

rosiehw@rosiehw

Soft Punk: Elsa Hosk

Keď sa neviete rozhodnúť, či máte chuť na romantiku alebo na punk, skúste tieto dva štýly zladiť, inšpirovať sa pritom môžete Elsou. Krátke svetrové šaty doladila masívnymi čižmami a koženou bundou. Výsledok bol jednoduchý, no veľmi chic.

elsahosk@elsahosk

Street Star: Shanina Shaik

Na tie dni, keď sa chcete cítiť v prvom rade komfortne stavte na kombináciu športových kúskov s tými elegantnými. Shanina efektne skombinovala čierne legíny a rolák s dlhým kabátom v ťavej farbe, čo celý outfit vyzdvihlo do elegantných výšin.

shaninamshaik@shaninamshaik

Foto: Instagram

1985

Súvisiace články