Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 19. jún 2020

Vittoria Ceretti sa vydávala v šatách Jacquemus

Krásna talianska modelka Vittoria Ceretti sa 1.júna vydala za svojho priateľa Mattea Milleri, sktorým randila iba od začiatku tohto roka. Svoju lásku spečatili hneď, ako sa uvoľnili opatrenia súvisiace spandémiou.

Vittoria Ceretti sa vydávala v šatách Jacquemus

Krásna talianska modelka Vittoria Ceretti sa 1.júna vydala za svojho priateľa Mattea Milleri, s ktorým randila iba od začiatku tohto roka. Svoju lásku spečatili hneď, ako sa uvoľnili opatrenia súvisiace s pandémiou. Aká bola ich svadba a čo mala nevesta na sebe?

Svadba sa uskutočnila na skutočne romantickom mieste, v dedinke Es Cubells Eivissa na Ibize. Ceremónia bola jednoduchá a konala sa len za prítomnosti tých najdôležitejších ľudí. Vittoria navyše ani nebola úplne typickou nevestou, ktorá má do detailov premyslený každý moment, nedala si šaty navrhnúť na mieru svetovému dizajnérovi a nepotrebovala ani opulentnú hostinu a extravagantnú párty na to, aby svoj vzťah posunula na novú úroveň. Namiesto toho si zvolila šaty z dielne francúzskeho dizajnéra Jacquemus, ktoré sú súčasťou kolekcie SS20.

2  3 

La robe Manosque sú dlhé, hodvábne maxi šaty ako stvorené na leto alebo pokojne aj na hippie letnú svadbu niekde pri mori. Vynikajú svojou áčkovou, voľnou líniou a krásne vypracovaným živôtikom, ktorý dekorujú maličké gombíky a netypicky tvarovaný výstrih. Ani na vizáž si modelka nepotrpela, vydávala sa v úplne nude líčení a prirodzených vlasoch bez akéhokoľvek stylingu, čo pôsobilo veľmi nežne a čisto.

4  5 

Foto: Instagram

 

1364

Súvisiace články