Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 24. január 2020

Kaia Gerber navrhla kolekciu pre Jimmy Choo

18-ročná Kaia Gerber má na konte toľko profesionálnych úspechov, že mnohým jej rovesníkom sa o tom môže len snívať. Okrem prestížnych prehliadok, exkluzívnych editoriálov a obálok magazínov jej na stole pristal ďalší projekt, ktorý sa neodmieta.

Kaia Gerber navrhla kolekciu pre Jimmy Choo

18-ročná Kaia Gerber má na konte toľko profesionálnych úspechov, že mnohým jej rovesníkom sa o tom môže len snívať. Okrem prestížnych prehliadok, exkluzívnych editoriálov a obálok magazínov jej na stole pristal ďalší projekt, ktorý sa neodmieta. Navrhla totiž kolekcie topánok pre luxusnú značku Jimmy Choo.

Dcéra ikonickej Cindy Crawford vôbec nie je v tieni svojej maminy. Okrem úspechu v modelingu sa môže pochváliť aj vlastnou kolekciou oblečenia a doplnkov, ktorú navrhla pre značku Karl Lagerfeld a teraz k svojmu dizajnérskemu dielu pridáva ďalšiu zaujímavú spoluprácu, tentokrát so značkou Jimmy Choo.

2

4

Kolekcia Jimmy Choo x Kaia Gerber sa dostane do predaja 4.februára a pozostávať bude zo 4 modelov- šnurovacích čižiem, kovbojských čižiem, lodičiek a šľapiek. Podľa slov mladej modelky, svoju inšpiráciu našla v 90.rokoch a zároveň chcela vytvoriť kúsky, ktoré sa budú dať nosiť od rána až do večera: “Chcela som vytvoriť topánky, ktoré budú nositeľné počas celého dňa, 24/7,” povedala Kaia.

3

Táto kolekcia je však špecifická ešte v jednom detaile. Kaia a Jimmy Choo sa rozhodli, že 15% z predaja venujú vybranej charite, konkrétne pôjde o detskú nemocnicu St. Jude.

Foto: archív značky

1112

Súvisiace články