Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 28. september 2019

WE’RE NEXT: Street Style v Prahe

Projekt WE’RE NEXT prepájajúci pražskú univerzitu UMPRUM aholandskú Royal Academy of Fine Arts prilákal pozornosť módnej verejnosti. Vuliciach Prahy, kde sa módne prehliadky konali sa to tak hmýrilo zaujímavými osobnosťami sunikátnym citom pre módu.

WE’RE NEXT: Street Style v Prahe

Projekt WE’RE NEXT prepájajúci pražskú univerzitu UMPRUM a holandskú Royal Academy of Fine Arts prilákal pozornosť módnej verejnosti. V uliciach Prahy, kde sa módne prehliadky konali sa to tak hmýrilo zaujímavými osobnosťami s unikátnym citom pre módu.

Mladá móda stojí za pozornosť, koniec-koncov to je práve to, čo predstavuje našu pozornosť. Práve preto si tieto prehliadky nenechalo ujsť množstvo návštevníkov, ktorí boli zvedaví, ako vyzerá móda v budúcnosti. V uliciach nám predviedli svoj unikátny štýl, ktorý bol z veľkej časti postavený na street stylových trendoch a športovej móde.

Nechýbali tu pre logá, nápisy, teplákové kúsky, ale aj zaujímavé saká či elegantné lodičky. Sofistikované kúsky sa tu miešali s tými odvážnymi, takže vôbec nebolo zvláštne postrehnúť dad sneakers v kombinácii so širokými kvetinovými nohavicami, či Converse s nohavicovým kostýmom. Outifty vo všeobecnosti však pôsobili ležérne, uvoľnene a štýlovo.

Foto: @werenextprague, @thomashabr

1437

Súvisiace články