Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 25. september 2019

Pernille Teisbaek uvádza svoju líniu topánok

Dánka Pernille Teisbaek je jednou znajzaujímavejších Škandinávok na módnom nebi. Na Instagrame jej štýl obdivuje takmer 700-tisíc sledovateľov, medzi ktorých patríme aj my.

Pernille Teisbaek uvádza svoju líniu topánok

Dánka Pernille Teisbaek je jednou z najzaujímavejších Škandinávok na módnom nebi. Na Instagrame jej štýl obdivuje takmer 700-tisíc sledovateľov, medzi ktorých patríme aj my. Teraz však módna ikona prináša projekt, ktorý poteší všetkých jej fanúšikov. So značkou Gia Couture pripravila vlastnú líniu topánok.

Mamina dvoch detí, spoluzakladateľka marketingovej agentúry, stylistka a teraz aj dizajnérka Pernille, má svoj vlastný pohľad na módu. Kombinuje škandinávsky minimalizmus s náznakom športových trendov a luxusných dotykom. Ako sa to pretavilo do tejto kolaborácie?

1

S talianskou značkou Gia Couture navrhla tri modely topánok: sandále s objemnými remienkami, flip flopové sandále s hranatou špičkou a sandále s plochou podrážkou. Každý z nich je pritom dostupný v piatich farbách, avšak do predaja sa dostanú až vo februári budúceho roku.

3  4 

Pernille mala od začiatku jasnú víziu svojej kolekcie, malo ísť o minimalistické siluety v nude farbách. Podarilo sa jej vystihnúť svoj pôvodný zámer? Posúďte sami.

Foto: archív značky

1487

Súvisiace články