Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 26. jún 2019

Karl Lagerfeld vytvoril kolekciu s L’Oréal

Keď nás Karl Lagerfeld minulý február opustil, väčšina znás považovala za jeho posledné výtvory práve kolekcie na sezónu Jeseň/Zima 2019-2020, ktoré boli odprezentované vrámci Týždňov módy vo februári. To sme však ešte netušili, že Karl má pre nás ešte jedno prekvapenie.

Karl Lagerfeld vytvoril kolekciu s L’Oréal

Keď nás Karl Lagerfeld minulý február opustil, väčšina z nás považovala za jeho posledné výtvory práve kolekcie na sezónu Jeseň/Zima 2019-2020, ktoré boli odprezentované v rámci Týždňov módy vo februári. To sme však ešte netušili, že Karl má pre nás ešte jedno prekvapenie.

Tento september sa totiž do predaja dostane pravdepodobne posledný projekt, na ktorom Karl pracoval. Ide o kolaboráciu s kozmetickým gigantom L’Oréal Paris, s ktorým vytvoril kolekciu dekoratívnej kozmetiky v štýle rock-chic.

„Táto línia dokonale odráža sveta Karla Lagerfelda a všetko, čo mal na make-upe rád. Často využíval očné tiene keď vytváral svoje skice,“ prezradila Caroline Lebar, vedúca komunikácie v módnom dome Karl Lagerfeld. Zároveň dodáva, že „L’Oréal má inkluzívnu predstavu o kráse pre všetkých, čo Karlovi rezonovalo a mal pocit, že táto kolaborácia dokáže ovplyvni ľudí.“

Kolekcia sa dostane do predaja 27.septembra počas Paris Fashion Week, no malú ukážku nám značky sľubujú už týždeň predtým, 20.septembra.

1344

Súvisiace články