Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 4. jún 2019

Šatník podľa Rachel Greenovej

Ako zistíte, že trendy z 90.rokov sú skutočne naspäť? Pri sledovaní vášho obľúbeného seriálu Priatelia vám v hlave čoraz častejšie odznievajú myšlienky ako “odkiaľ má asi Rachel ten kabát?” prípadne “dobrý nápad hodiť pod šaty tričko” či “ten kostým by sa mi hodil do šatníku.” Jednoducho Rachel Greenová, jedna z hlavných postáv je relevantnou inšpiráciou aj v dnešnej móde.

Šatník podľa Rachel Greenovej

Ako zistíte, že trendy z 90.rokov sú skutočne naspäť? Pri sledovaní vášho obľúbeného seriálu Priatelia vám v hlave čoraz častejšie odznievajú myšlienky ako “odkiaľ má asi Rachel ten kabát?” prípadne “dobrý nápad hodiť pod šaty tričko” či “ten kostým by sa mi hodil do šatníku.” Jednoducho Rachel Greenová, jedna z hlavných postáv je relevantnou inšpiráciou aj v dnešnej móde. Ktoré kúsky by ste mali mať podľa nej aj vy?

Kocky

Jeden z najklasickejších vzorov leta, je sofistikovaný, elegantný, nadčasový, avšak stále v sebe nesie náznak retra.

Náš tip:

sleeper

Sleeper

Sukňový kostým

Každému bolo jasné, že sukňové kostýmy sú naspäť, keď ich vo veľkom začala nosiť Bella Hadid. No nás o tom presvedčila najmä Rachel a jej fialový outfit.

1

Náš tip:

 bella freud

Bella Freud (Net-A-Porter)

 

Slip dress

Áno, toto je originál verzia slip dress z 90.rokov. Jednoduché, skombinované s tričkom, nenútené a chic. Skúste to aj vy.

2

Náš tip:

 topshop

Topshop

Športová móda

Rachel kombinovala športové kúsky s tými elegantnými ešte skôr, ako celý módny priemysel. Raz to bol športový top a sukňa, inokedy “tepláky” a elegantný top.

3  6 

Náš tip:

topshop2

Topshop

Faux fur
Módny priemysel si zamiloval umelé kožušiny len v posledných rokoch, no od začiatku platilo pravidlo- čím farebnejšie, tým lepšie. Rachel to vedela tiež.

4

Náš tip:

stand

Stand

Leopardí vzor

90.roky sa nezaobídu bez leopardích vzorov, preto sa im ako správna módna maniačka nevyhýbala ani Rachel.

5

Náš tip:

topshop3

Topshop

Foto: Getty, Pinterest

1771

Súvisiace články