Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 23. máj 2019

Módne značky, ktoré založili influencerky

Svoju kariéru odštartovali ako bloggerky či instagrammerky, dnes sú znich aj úspešné podnikateľky. Svoj osobitý štýl dokázali pretaviť do vlastných módnych značiek, ktoré sú na dobrej ceste si získať svetovú klientelu.

Módne značky, ktoré založili influencerky

Svoju kariéru odštartovali ako bloggerky či instagrammerky, dnes sú z nich aj úspešné podnikateľky. Svoj osobitý štýl dokázali pretaviť do vlastných módnych značiek, ktoré sú na dobrej ceste si získať svetovú klientelu. Predstavujeme vám najzaujímavejšie značky, ktoré založili insta-girls.

Emma Rowen Rose v modeli svoje značky Rowen Rose, foto: @emmarowenrose (Instagram)

María Bernad: Les Fleurs Studio

Španielka vytvorila túto značku v roku 2017 a slúžiť má ako destinácia na nákup štýlových vintage kúskov, ale aj línie oblečenia, doplnkov a domácich dekorácií navrhnutých samou Maríou. Všetky produkty sú však dokonalým odrazom jej štýlu, sú ženské, inšpirované retrom.

1  2 

Chloé Harrouche: LouLou Studio

LouLou Studio je relatívne novou značkou, vznikla len v roku 2018, no okamžite si módny svet získala svojimi jemnými svetríkmi. Vytvára uvoľnené pletené kúsky v neutrálnych, ktoré definuje ako androgénne. Minimalistické dizajny sú ako stvorené pre každodenné outfity.

3 4

Blanca Miró: La Veste

La Veste je španielky výraz pre blazer a pomenúva tiež značku, ktorú založila Blanca Miró a dizajnérka Maria de la Orden. Ako názov napovedá, sústreďuje sa najmä na saká, no nevyhýba sa ani klobúkom či nohaviciam. Všetko je farebné, veselé, presne ako Blancin šatník a navyše ručne vyrobené v Španielsku.

5 6

Celine Aagaard: Envelope1976

Značku založila skúsená Celine Aagaard, ktorá v módnom priemysle strávila viac ako 20 rokov. Filozofiou značky je dokázať, že aj udržateľná móda môže byť trendy. Všetko je zároveň nadčasové, elegantné a versatilné.

7 8

Lizzy van der Ligt: Le Café Noir Studio

Holandská stylistka a influencerka sa rozhodla založiť svoju značku na hravých tričkách so zaujímavými potlačami a športovom štýle. Inšpiruje sa svojim cestovaním a hudobnými festivalmi. Kombinuje základné siluety s výraznými farbami.

9  10 

Gala Gonzalez: Amlul

Gala je považovaná za Chiaru Ferragni Španielska pretože bola prvou lokálnou módnou bloggerkou. Jej úspech jej dovolil založiť značku Amlul, ktorá je inšpirovaná nikdy nekončiacim letom a neuznáva módne sezóny. Sústreďuje sa najmä na romantické a dievčenské dizajny šiat, sukní či topov.

11  12 

Jessica Mercedes Kirschner: Veclaim

V susednom Poľsku sa takisto zrodila insta-star, jej meno síce neznie poľsky, no fanúšikom to nevadí. Takmer milión followerov pretavila do úspešného biznisu postaveného na boho minimalizme. Okrem Veclaim má na konte aj značku plaviek Moiess.

13  14 

Emma Rowen Rose: Rowen Rose

Značka Rowen Rose je presne taká, akú by ste čakali od rodenej Parížanky, no so štipkou prekvapivosti. Chic, moderné siluety sa tu spájajú so zaujímavými farbami, ktoré by mnohí považovali za odvážne. Ženské detaily a nečakané prvky zase odkazujú na svoj francúzsky šarm.

15 16

Foto: Instagram

1933

Súvisiace články