Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 18. február 2019

Najštýlovejšie insta moms

Instagram nám dokázal, že materstvom sa nevzdávame nášho osobného štýlu, práve naopak. Privádzame ho do dokonalosti práve vďaka nedokonalosti uponáhľaného života, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou materstva.

Najštýlovejšie insta moms

Instagram nám dokázal, že materstvom sa nevzdávame nášho osobného štýlu, práve naopak. Privádzame ho do dokonalosti práve vďaka nedokonalosti uponáhľaného života, ktorý je neodmysliteľnou súčasťou materstva. Tieto insta girls nám ukazujú, ako to zvládajú ony.

Pandora Sykes, @pandorasykes

Pandoru milujeme ako módnu ikonu aj ako maminu. Jej Instagram je vždy plný energie, úsmevu, ale aj štýlových kúskov. Ukazuje nám, ako dokonale zvládnuť mommy & me štýl, ako byť zároveň matkou aj ženou.

 

Vanessa Breuer, @vanesabreuer1

Modelka žijúca na Ibize je stelesnením éterickej bytosti. Jej fotografie vždy odrážajú lásku k jej deťom, no pritom obrovskú štýlovú individualitu. Majú rustikálny nádych, ktorý podčiarkuje jej boho štýl a detičky zachytené v ich nevinnej prirodzenosti.

2 

Leandra Medine, @leandramcohen

Gala s deťmi? Leandra to bezproblémov zváda! Minimálne naoko, pretože so svojimi fanúšikmi sa rada podelí o neporiadok v pozadí, ktorý je neoddeliteľnou súčasťou každej domácnosti s deťmi. Každú podobu rodičovstva si však užíva a ukazuje je pravú tvár.

3 

Anouk Yve, @anoukyve

Stylistka a fotografka Anouk z Holandska je stelesnením takmer nedosiahnuteľného minimalizmu a čistoty. Ukazuje nám však, že aj s deťmi to ide, možno nie úplne ľahko, ale dá sa to. Jej outfity sú stále jednoduché, no pritom chic, pričom rovnakú filozofiu zastáva aj pri outfitoch svojej dcérky.

4

Sai de Silva, @scoutthecity

De Silvovci patria k tým najštýlovejším rodinám v New Yorku! Sai častokrát vytvára ladiace otfity pre seba a svoje dve deti, pričom štýlovo preferujú eklektizmus a mixovanie rôznorodých štýlov. Do toho pridáva dávku každodenného humoru, za čo ju jej fanúšikovia zbožňujú.

5

Foto: Instagram

1550

Súvisiace články