Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 6. november 2013

Nicolas Ghesquièr umeleckým riaditeľom Louis Vuitton

Dlho rozoberaná fáma sa stala skutočnosťou. Marca Jacobsa vystrieda na pozícii umeleckého riaditeľa dámskych kolekcií Louis Vuitton talentovaný Nicolas Ghesquièr, niekdajší kreatívny riaditeľ módneho domu Balenciaga.Zástupcovia značky Louis Vuitton veria, že Nicolas Ghesquière vnesie do dámskych kolekcií značky Louis Vuitton modernú kreatívnu víziu, s ktorou nadviaže na hodnoty vycibrenej elegancie, savoir faire a extrémneho dôrazu na kvalitu, charakteristické pre tvorbu módneho domu už od jeho založenia v roku 1854.

Nicolas Ghesquièr umeleckým riaditeľom Louis Vuitton

6.11.2013

LV_Ghesquiere_portretDlho rozoberaná fáma sa stala skutočnosťou. Marca Jacobsa vystrieda na pozícii umeleckého riaditeľa dámskych kolekcií Louis Vuitton talentovaný Nicolas Ghesquièr, niekdajší kreatívny riaditeľ módneho domu Balenciaga.

Zástupcovia značky Louis Vuitton veria, že Nicolas Ghesquière vnesie do dámskych kolekcií značky Louis Vuitton modernú kreatívnu víziu, s ktorou nadviaže na hodnoty vycibrenej elegancie, savoir faire a extrémneho dôrazu na kvalitu, charakteristické pre tvorbu módneho domu už od jeho založenia v roku 1854. „Značka Louis Vuitton bola pre mňa vždy symbolom toho najväčšieho luxusu, inovácie a tvorivého objavovania. Som veľmi vďačný za úlohu, ktorá mi bola zverená, a som hrdý na to, že sa stanem súčasťou histórie tohto slávneho módneho domu. Spájajú nás rovnaké hodnoty a rovnaké vízie. Nemôžem sa dočkať, až sa zoznámim so svojím tímom. Budeme spoločne budovať budúcnosť značky – vždy však s ohľadom na jej slávny a vzácny odkaz," uviedol Nicolas Ghesquière. Svoju prvú dámsku kolekciu pre LV predstaví v marci 2014 v Paríži.

zdroj: Louis Vuitton

Mohlo by vás tiež zaujímať:
Nicolas Ghesquiere opúšťa značku Balenciaga
Marc Jacobs opúšťa módny dom Louis Vuitton!


 

    3422

    Súvisiace články