Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Módne ikony / 24. apríl 2013

TIPY PRE VÁS: BVLGARI Daniel Roth Petite Seconde

V marci pribudol k širokému sortimentu klenotov a doplnkov v butiku BVLGARI na Parížskej v Prahe nový unikát, navrhnutý pre zápästie džentlmenov.Hodinky s typickým rukopisom Daniela Rotha sú vyhotovené z 18-karátového ružového zlata. V puzdre vysokom iba 7 mm je ukrytý strojček DR 206 s manuálnym naťahovaním a rezervou chodu 40 hodín.

TIPY PRE VÁS: BVLGARI Daniel Roth Petite Seconde

24.4.2013

V marci pribudol k širokému sortimentu klenotov a doplnkov v butiku BVLGARI na Parížskej v Prahe nový unikát, navrhnutý pre zápästie džentlmenov.

bulgari_DRHodinky s typickým rukopisom Daniela Rotha sú vyhotovené z 18-karátového ružového zlata. V puzdre vysokom iba 7 mm je ukrytý strojček DR 206 s manuálnym naťahovaním a rezervou chodu 40 hodín. Viacvrstvový čierno-biely ciferník je ručne osadený indexmi z ružového zlata. Na pozícii deväť môžeme vidieť sekundovú rúčku, rozdelenú do troch dĺžok. Tie nadväzujú na minútovú stupnicu, ktorá je taktiež rozdelená do troch častí. Hodinky sú vodotesné do 30 metrov. Remienok z krokodílej kože je zdobený sponou z 18-karátového zlata.
Cena: 432 000 Kč

pripravila: Jana Zajasenská

    7487

    Súvisiace články