Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 7. september 2020

Street stylová inšpirácia z MBPFW: Deň 1

Po vypuknutí pandémie sa mnohé svetové týždne módy rozhodli prejsť do virtuálneho sveta. Ide oprogres, ktorému sa nedá vyhnúť, no jedna vec im chýba.

Street stylová inšpirácia z MBPFW: Deň 1

Po vypuknutí pandémie sa mnohé svetové týždne módy rozhodli prejsť do virtuálneho sveta. Ide o progres, ktorému sa nedá vyhnúť, no jedna vec im chýba. Práve street style je jednou z našich najobľúbenejších súčastí fashion weekov pretože nám ukazuje, ako sa dá pracovať s jednotlivými trendami aj nadčasovými kúskami.

Každá nositeľka dáva modelom svoj jedinečný rukopis, ktorý v celkovom outfite môže pôsobiť unikátne a rozpoznateľne. Návrat MBPFW, ktorého súčasťou je aj street stylová móda je pre nás preto veľmi inšpirujúcou zložkou celého týždňa módy. Ako sa vybrali na módne prehliadky hostia?

 

Nadčasovosť a klasické kúsky hrali významnú rolu v street style, ktorý sme mali možnosť zahliadnuť v Prahe počas prvého prehliadkového dňa. Dominovali farby ako čierna a biela, pričom medzi kúskami nemohli chýbať klasické džínsy, košele a oversized tričká. Objavili sa samozrejme aj farebné outfity a výraznejšie kúsky, ktoré dopĺňali inak celkom monochromatické outfity hostí. Saká, široké nohavice a nadčasové šaty v elegantných aj kontrastných kombináciách boli dôkazom, že móda smeruje k štýlovej udržateľnosti, ktorá nepodlieha trendom a sezónam.

Foto: Copyright © *MERCEDEZ-BENZ PRAGUE FASHION WEEK (Ondrej Zavrel, Juan Calderon, Tomáš Fiala, Gayoun Ji)

1005

Súvisiace články