Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 4. február 2020

Film Slováka Jakuba Gulyása získal ocenenie v Paríži

Jakub Gulyás sa stal víťazom minuloročnej súťaže tvorcov na Fashion Film Festivale Bratislava ateraz ktomu pridáva cenu filmového festivalu v Paríži. Odborná porota na festivale ASVOFF rozhodla, že jeho film Dolls má najlepší styling!

Film Slováka Jakuba Gulyása získal ocenenie v Paríži

Jakub Gulyás sa stal víťazom minuloročnej súťaže tvorcov na Fashion Film Festivale Bratislava a teraz k tomu pridáva cenu filmového festivalu v Paríži. Odborná porota na festivale ASVOFF rozhodla, že jeho film Dolls má najlepší styling!

Filmový festival ASVOFF sa uskutočnil počas Haute Couture Week-u v Paríži. Do finále filmového festivalu postúpili súťažiaci z lokálnych variácií ASVOFF, medzi ktorými sa objavil aj Jakub Gulyás, ktorý sa stal víťazom slovenského Fashion Film Festivalu. Súťažilo sa 10 kategóriách – Najlepší strih, Najlepší herecký výkon, Najlepšia réžia, Stúpajúci talent, Najlepšia reklama, Najlepšia vizáž, Najlepší styling, Najlepšia hudba, Najlepšia kamera a Najlepší študentský film.

1 Po prehliadke Jean Paul Gaultier v Parizi v januari 2020 zlava Jozef Pavleye Diane Pernet Jakub Gulyas a Milosh HarajdaZľava Jozef Pavleye, Diane Pernet, Jakub Gulyas a Milosh Harajda

Druhá edícia Fashion Film Festival sa uskutoční aj tento rok v máji, pričom svoje diela môžete prihlasovať už teraz. „Teší nás, že sa slovenské publikum dočká druhého ročníka festivalu, ktorý nielenže prináša umenie a módu širokej verejnosti, ale zároveň podporuje mladé talenty. Sme naozaj radi, že takýto unikátny projekt môžeme ako partneri podporiť aj po druhýkrát, a zároveň priniesť verejnosti výber toho najlepšieho, čo módny filmový svet ponúka,” vyjadrila sa marketingová riaditeľka AUPARK-u Petra Foltýnová.

Prihlásiť svoj film do súťaže môžete tu http://www.fashionfilmfestivalbratislava.com/submission-2020

2009

Súvisiace články