Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 22. júl 2019

MUST-HAVE mesiaca: Ana Šulcová

Bez čoho si neviete predstaviť letné dni? Pre niekoho to sú flip-flopy, pre iných zase slnečné okuliare, či pravidelný pitný režim.

MUST-HAVE mesiaca: Ana Šulcová

Bez čoho si neviete predstaviť letné dni? Pre niekoho to sú flip-flopy, pre iných zase slnečné okuliare, či pravidelný pitný režim. Tento mesiac sme sa opýtali Any Šulcovej, čo považuje za svoje najväčšie must-have.

@anasulcova

Určite sa zhodneme na tom, že sú dôležité a menej dôležité veci, bez ktorých sa (ne)zaobídeme. Pravidelný pitný režim je práve preto zrejme jednou z najdôležitejších vecí, na ktoré by sme počas leta mali dbať. Zrejme aj preto si Ana obľúbila aplikáciu, ktorá vás upozorní na pravidelné dopĺňanie tekutín: „Hydratácia je teraz veľmi dôležitá, preto som si obľúbila aplikáciu Water Drink,“ hovorí Ana. Pokiaľ teda patríte aj vy k tým z nás, ktorí majú problém s dostatočným príjmom tekutín, moderná technológia má riešenie a pokojne vás bude otravovať každú hodinu, až pokiaľ sa sami nenaučíme piť vodu pravidelne.

Aby však mala Ana dostatok vody aj po inej stránke, nechýbajú jej ani obľúbené plavky: „Nezaobídem sa ani bez plaviek od Tezenisu,“ dodáva Ana. Svoj obľúbený model z aktuálnej letnej kolekcie si môžete vybrať aj vy.

1250

Súvisiace články