Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 13. marec 2019

Privée lounge na MBPFW

Keď sa povie Fashion Week, väčšine znás napadnú módne prehliadky. Aj keď je pravda, že sú veľmi zaujímavou súčasťou Týždňov módy, nie sú jedinou.

Privée lounge na MBPFW

Keď sa povie Fashion Week, väčšine z nás napadnú módne prehliadky. Aj keď je pravda, že sú veľmi zaujímavou súčasťou Týždňov módy, nie sú jedinou. Koncept tvorí komplexný program pozostávajúci z konferencií, večierkov, súťaží či showroomov. Rovnako to je aj v prípade njaväčšej módnej udalosti v našich končinách, pražskom MBPFW.

Merecedes-Benz Prague Fashion Week bude prebiehať od 22.marca do 29.marca. Okrem prehliadok populárnych českých, slovenských a zahraničných dizajnérov sa na ňom predstavia aj talentovaní študenti. Chýbať nebude ani zaujímavý sprievodný program vrátane Fashion Business Talk či After Show Party. Novinkou je aj Privée Lounge pop-up v hoteli Four Seasons.

Privée Lounge pop-up bude prebiehať od 23. do 26.3. v exkluzívnych priestoroch hotela. Nájdete tu ponuku toho najlepšieho, čo česko-slovenská tvorba ponúka. Svoje exkluzívne kolekciu tu predstaví značka La Formela, dizajnéri Michael Kovacik, Adam Kost, Vanda Janda či značka šperkov Neva Oslo. Unikátna módna tvorba je podčiarknutá aj privátnou atmosférou, návštevu pop-up je preto potrebné si vopred dohodnúť na čísle +421 904 072 012. Venovať sa vám budú profesionáli, ktorí vám pomôžu vybrať si tie správne kúsky pre seba.

Foto: archív Privé lounge

1671

Súvisiace články