Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 11. marec 2019

Móda a biznis na MBPFW

MBPFW sa bude venovať móde aj ziného pohľadu ato biznisového. Vspolupráci sBritskou ambasádou vPrahe predstaví dva projekty- konferenciu omóde, ale aj prehliadku študentov UMPRUM.

Móda a biznis na MBPFW

MBPFW sa bude venovať móde aj z iného pohľadu a to biznisového. V spolupráci s Britskou ambasádou v Prahe predstaví dva projekty- konferenciu o móde, ale aj prehliadku študentov UMPRUM.

Konferencie o módnom priemysle sa stali popri prehliadkách ďalšou zaujímavou súčasťou Merecedes-Benz Prague Fashion Week. Tohtoročná konferencia nesie názov Fashion Business Talk a predstaví prednášky zahraničných profesionálov z oblasti, ale aj interaktívne diskusie, ktoré sa uskutočnia 26.marca na britskom veľvyslanectve v Prahe.

Konferencia bude priamo určená módnym návrhárom. Bude hovoriť o príležitostiach, ktoré predstavujú moderné Fashion Weeks, ako z nich vyťažiť maximum a omnoho viac. Medzi speakermi bude napríklad módna editorka Jessica Michaultová, ktorá má navyše bohaté skúsenosti z marketingovo-analytickej spoločnosti Launchemtrics. Porzpráva tiež ako správne pracovať so sociálnymi médiami a poradí mladým značkám v ich začiatkoch.

Ďalším hosťom bude aj dizajnérka s českými koreňmi, Martina Špetlová, ktorá je každoročne súčasťou aj London Fashion Week-u a na konte má napríklad aj spoluprácu s obchodným domom Selfridges. Okrem toho sa nám predstavia dizajnéri David Longshaw a Kirsty Ward zo značky LONGSHAW WARD, ktorí sú známi svojimi doplnkami. Viac infa o hosťoch a podrobné informácie ku konferencii nájdete na stránkach MBPFW.

Pod záštitou britského veľvyslanca Nicka Archera sa uskutoční aj prehliadka Atleiéru módnej tvorby UMPRUM, ktorá prebehne už 24.marca.

1227

Súvisiace články