Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 26. február 2019

Mercedes-Benz Prague Fashion Week predvedie rôznorodosť módy

Po ukončení svetových Týždňov módy sa môžeme naplno sústrediť na tie naše, ktoré majú porovnateľne kvalitnú tvorbu. Dôkazom toho je Mercedes-Benz Prague Fashion Week, ktoré predstaví od 22.

Mercedes-Benz Prague Fashion Week predvedie rôznorodosť módy

Po ukončení svetových Týždňov módy sa môžeme naplno sústrediť na tie naše, ktoré majú porovnateľne kvalitnú tvorbu. Dôkazom toho je Mercedes-Benz Prague Fashion Week, ktoré predstaví od 22. do 29.3. rôznorodosť módnych štýlov.

Väčšina prehliadkovej časti sa uskutoční v OD Kotva, ale aj v exkluzívnych priestoroch hotela Four Seasons či v historickej sále Lobkowiczkého paláca. Niektorí dizajnéri si však vybrali pre svoje prehliadky iné, netradičné priestory.

Jan Černý si pre svoju prehliadku zvolil experimentálne priestory DUP39. „Iná lokalita, rovná sa iný zážitok z prehliadky,“ povedal dizajnér a dodáva, že atmosféru tam je industriálna, prepájajúca divadlo a podzemný atómový kryt. Jeho prehliadka sa uskutoční 23.marca a bude voľne prístupná verejnosti.

Dizajnérka Zuzana Kubíčková svoju novú kolekciu predstaví v hoteli Four Seasons, konkrétne v prezidentskom apartmáne. Jej prehliadka však nebude venovaná žiadnej sezóne, ale nadčasovým kúskom, ktoré by nemali chýbať v šatníku žiadnej ženy.

V tomto hoteli však bude prebiehať ďalší zaujímavý program. V pop-upe sa predstaví bratislavský salón Privée, ktorý predstaví tvorbu českých a slovenských dizajnérov. V ponuke budú aj kreácie z dielne Neva Oslo.

Celý program a podrobnosti k jednotlivým podujatiam nájdete tu. Vstupenky sa dajú zakúpisť na portáli GoOut.

1249

Súvisiace články