Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 8. január 2019

Ako vyzerá róba inšpirovaná šťastím?

19.ročník dobročinného Plesu vopere sa nezadržateľne blíži. Akcia, ktorá odštartuje plesovú sezónu na Slovensku je zároveň jedným znajsledovanejších podujatí, ktoré prepája kultúru scharitou.

Ako vyzerá róba inšpirovaná šťastím?

19.ročník dobročinného Plesu v opere sa nezadržateľne blíži. Akcia, ktorá odštartuje plesovú sezónu na Slovensku je zároveň jedným z najsledovanejších podujatí, ktoré prepája kultúru s charitou. Tento rok bude večer moderovať éterická herečka Lucia Hurajová a o jej róbu sa postará renomovaný módny návrhár Marcel Holubec.

 

 

 

„Je prijemné, keď môžem svoj talent zúročiť takýmto spôsobom. Teší ma, že to nie je len o samotných šatách ale aj o dobročinnosti, s ktorou je Ples v opere spätý,“ povedal dizajnér. Jeho inšpiráciou pri tvorbe tejto róby boli pocity šťastia, ktoré sám prežíva: Je to najmä vtedy, keď som zamilovaný ale viem sa tešiť aj z maličkostí. Vtedy mám pocit, že lietam až k oblakom,“ vysvetlil Holubec. Lucia dodala, že sa pri dizajne s Marcelom na všetkom zhodli a zároveň ju teší, že róba je nielen inšpirovaná samotným pocitom šťastia, ale aj témou tohtoročného Plesu v opere, ktorou je rapsódia šťastia.

2  Skice 1 

Róba je ladená v pastelovej ružovej, ktorá evokuje na jednej strane nevinnosť a dievčenskosť, no pritom pôsobí veľmi pozitívne a energicky. Zdobia ju objemné volány, ktoré tvarujú zaujímavú siluetu. Lucia Hurajová túto róbu predvedie už najbližšiu sobotu, 12.1., kedy sa v SND uskutoční prvý ples sezóny.

1320

Súvisiace články