Top Fashion Bar
Kúpiť predplatné Search
Kúpiť predplatné

Made in Czecho-Slovakia / 20. október 2014

Taliansky záver Bratislavských módnych dní

Ukončenie Bratislavských módnych dní mal medzinárodný rozmer. Predstavila sa na ňom okrem iných návrhárov aj talianska dizajnérka Giada Curti.

Taliansky záver Bratislavských módnych dní

19.10.2014

Ukončenie Bratislavských módnych dní mal medzinárodný rozmer. Predstavila sa na ňom okrem iných návrhárov aj talianska dizajnérka Giada Curti. Hlavná organizátorka podujatia, Mária Reháková, vyjadrila na záver trojdňového módneho maratónu veľkú spokojnosť.

Lenka Paulová predstavila sexy kolekciu postavenú na trendových army prvkoch, z materiálov ako koža a kožušiny. Romanticko-elegantné modely Zuzany Hakovej doplnili exkluzívne šperky z klenotníctva SHERON. Kabelky značky Katie's bag nám tiež pripomenuli trendy aktuálnej sezóny. Okrem nadčasovej čiernej a béžovej sme videli aj vyhotovenia vo vojenskej zelenej, rôzne zvieracie vzory i kožušiny.



Značka NuPPL, ktorú reprezentujú zvučné mená ako Romana Škamlová, Mária Čírová, Michal Szabo a Mária Zelinová absolvovala v poradí už svoju štvrtú prehliadku v rámci Bratislavských módnych dní. Opäť sme videli svieži prístup a nápady.
Prehliadku exkluzívnych kožušín priniesla na Bratislavské módne dni značka Bortolami Collection, ktorá má viac ako päťdesiatročnú tradíciu v spracovaní kožušín a šití kožuchov v Taliansku. Nechýbala ani slovenská ambasádorka značky, herečka Katarína Brychtová.


Ako uviedla známa talianska návrhárka Giada Curti, pri svojej orientálnej kolekcii Shukran sa nechala inšpirovať Dubajom. Kolekcia zožala medzi prítomnými dámami veľký úspech. Giada vidí veľkú perspektívu ako v slovenských návrhároch, tak aj v slovensko-talianskej spolupráci. Niekoľkokrát vyzdvihla Máriu Rehákovú, ako prvú dámu slovenskej módy a jej ambasádorku v zahraničí.


Pripravila: Jana Zajasenská
Zdroj: Miriam Šramová
Foto: Daniel Kaplavka, Peter reefe Kováč
 

    4732

    Súvisiace články